2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من گربه دارم دوتا،سختیای خودشو داره ولی باز نسبت به سگ آسون تره و نیاز به تربیت ندارههه

اما خب رسیدگی و هزینه داره،گوشه چشمشونو هروز پاک کنی لک نشه، هر روز شونه کنی که بیشتر موهایی که میریزن با شونه کردن جدا شن، خاکشو تمیز کنی و اگر مریض شه خیلیییی خرج داره درمانشون از انسان گرون تره

درکل برای من شیرینه من عاشقشونم، اما خب مسئولیت داره

سخته سخته خیلی سختتتتتت مثل ی بچه مراقبت میخواد مسئولیت داره ،هرماه دکتر داره غذا تشویقی بازی جیش حموم نظافت روزانه کلی باید حوصله داشته باشی . اول خوب فکر کن بعد بخر

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  
سخته سخته خیلی سختتتتتت مثل ی بچه مراقبت میخواد مسئولیت داره ،هرماه دکتر داره غذا تشویقی بازی جیش حم ...

گربه ها میگن تمیزن وخودشونو تمییز میکنن، وزیاد نیاز به شستشو ندارن،و اکثرا سر جاشون دستشویی میکنن

نمیخام بخرم میخوام گربه خیابونی به سرپرستی بگیرم

خیلی احتیاط کنید. اول مطمئن بشید که خود گربه بیرون راحت نیست و ترجیح میده بیاد خونه. بعدش ببینید میتونید ببریدش حموم و نازش کنید و ناخن بگیرید بدون اینکه چنگ بندازه یا نه. چون بعضیاشون خیلی دستی و آرومن ولی بعضیاشون اعصاب ندارن. 

در مجموع اگر دستی و مهربون باشه نگهداریش زیاد سخت نیست. فقط باید غذای خوب بدید بهش که مریض نشه و واکسن و قرص انگلش رو مرتب بدید. وگرنه اگر مریض بشه خدا نکرده هزینه درمانش خیلی زیاده.

مریضی مشترک هم با انسان نداره و خطرناک نیست، مگر قارچ و انگل که اگر محیطش تمیز باشه و قرصاشو هر سه ماه مرتب بخوره هیچوقت نمیگیره. البته قارچ و انگل بین خود ما انسان ها هم منتقل میشه و ربطی به پت ها نداره.

نکته آخر و مهم اینکه وقتی آوردینش. یک هفته نگهش دارید و با دقت بسنجید که میتونید تا آخر نگهش دارید یانه. اگر نه که ولش کنید بره. اگرم اوکی بودید که بمونه و هیچوقت نذارید بره بیرون یا فرار کنه و... چون هم خودش آسیب میبینه هم از بیرون آلودگی میاره. در مورد عقیم سازیش و زمانش هم از دکتر مشورت بگیرید و هرچی گفت گوش بدید چون خیلی مهمه.