2777
2789
عنوان

همسایمون...

| مشاهده متن کامل بحث + 355 بازدید | 42 پست
خب این مربوط میشه به رفتار اونا نه بدی ماهواره  عزیزم بهشون گفتی اذیت میکنه صداش؟

نه قشنگم آخه صابخونه مونه لامصب🤕

نازد به خودش خدا که حیدر دارد   دریای فضائلی سراسر دارد.
خدا خفت نکنه گناه دارن بدون سریال میمونن بدبختا 😅😂

😁 آره خب بچه هم ندارن ولی تلویزیون خودمون کلی سریال داره مثلاً سریال جومونگ

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انشا الله بیان طبقه ی پایین شما صبح نینیتون رو هایده بیدارکنه می فهمید به من چه

خب خواهر من آپارتمان همینه دیگه ی عده متاسفانه فرهنگشو ندارن چ میشه کرد والا من ی همسایه دارم ساعت۱۲شروع میکنه ب بهم کوبیدن کابینتا تا سر۴ظهر پلکات گرم میشه میگه بومممم در و بهم میکوبونه 

اینا بکنار شب یا تو حموه یا دستشویی فیششششش اب همیشه ب راس دارم ک میگم ولش کن ب تو چ باید تحمل کرد دیگه

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

😁 آره خب بچه هم ندارن ولی تلویزیون خودمون کلی سریال داره مثلاً سریال جومونگ

😂😂😂😂😂

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

خب خواهر من آپارتمان همینه دیگه ی عده متاسفانه فرهنگشو ندارن چ میشه کرد والا من ی همسایه دارم ساعت۱۲ ...

یه بار نصفه شب دعوا کردن درحد جنگ جهانی نزدیک بود سقط کنم آخه تیرویید داشتم اعصابم خراب بود صابخونه همینه دیگه🤭

یه بار نصفه شب دعوا کردن درحد جنگ جهانی نزدیک بود سقط کنم آخه تیرویید داشتم اعصابم خراب بود صابخونه ...

ما تازه ویلاییم ولی دیوار ب دیوار این ساکت میشه سمت چپی سمت چپ میخوابه سمت راست بیدار میشه بینشون ما ب گا رفتیم

ما تازه ویلاییم ولی دیوار ب دیوار این ساکت میشه سمت چپی سمت چپ میخوابه سمت راست بیدار میشه بینشون ما ...

یاد موج مکزیکی توفوتبال افتادم😁😭 بنظرم اون وسط یه حرکتی هم شما بکنید هم انتقام تون گرفته شده هم نظم کائنات حفظ بشه 

یاد موج مکزیکی توفوتبال افتادم😁😭 بنظرم اون وسط یه حرکتی هم شما بکنید هم انتقام تون گرفته شده هم نظ ...

منم ب بچه ها فوش میدم با صدای بلند 😅😂

به بچه های خودت؟!🙂😔 مرگ بر آمریکا بگو خب😌

بسکه شیطوننننن 

از این ب بعد میگم