2777
2789
عنوان

همسایمون...

| مشاهده متن کامل بحث + 355 بازدید | 42 پست

استارتر تاپیک.دیروزت دربازه خرم.سلطان بود بزرگوار😂بهرحال دیدی که میشناسی چه از ماهواره چه از سی دی چه از گوشی چه اینکه هرچی

برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم 
خخ فک میکنن ماهواررو روشن کنی دیگه پر فیلمای سوپ 😆

اره واقعا😄👌🏻اصلا تعجب کردم ازتاپیک😐

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وسیله ی نحس چیه اونوقت گوشیم نحس چون چیزای مبتذل توشه 😐

وقتی تا ساعت سه بیداره وگاهی صداش اذیتت می کنه میشه نحس

نازد به خودش خدا که حیدر دارد   دریای فضائلی سراسر دارد.
استارتر تاپیک.دیروزت دربازه خرم.سلطان بود بزرگوار😂بهرحال دیدی که میشناسی چه از ماهواره چه از سی دی ...

نخیرم من کوشم سلطان دوست دارم بعدشم من خودم یه پا سانسورچی هستم عشقم

وقتی تا ساعت سه بیداره وگاهی صداش اذیتت می کنه میشه نحس

خب این مربوط میشه به رفتار اونا نه بدی ماهواره 

عزیزم بهشون گفتی اذیت میکنه صداش؟

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...
ماهم مذهبی هستیم نمازروزه قران امام پیغمبر میشناسیم توروخدا اینقد افراط نداشته باشین الان مثلا من تو ...

بخدا بابامم مذهبی فک میکنه ما صب تا شب بابچم فیلمای بد نگاه میکنیم 

میگم بخدا فیلمای ایران هم پخش میکنه انیمیشن کارتون حتی شبکه قرانی داره بستگی داره بقیه چطور استفاده کنن

دنـیا اگهـ عـدالتـ داشتـ ،مـرد همـ بکارتـ داشتـ
ماهم مذهبی هستیم نمازروزه قران امام پیغمبر میشناسیم توروخدا اینقد افراط نداشته باشین الان مثلا من تو ...

باشه خب نزن این همسایه ما همش دعای کمیل می بینه منتها صداش بلنده اذیتم 😁

بخدا بابامم مذهبی فک میکنه ما صب تا شب بابچم فیلمای بد نگاه میکنیم  میگم بخدا فیلمای ایران هم ...

دقیقا عزیزم 

بخدا بابامم مذهبی فک میکنه ما صب تا شب بابچم فیلمای بد نگاه میکنیم  میگم بخدا فیلمای ایران هم ...

همسایه ما دعای جوشن کبیرش زیاد طول می کشه گاهی بعد طلوع هم صداش میاد قشنگ رو مخه

[QUOTE=233345012]از موتوری جنس نگیرین😊[/QUOT 

نه خب موتوری هم کارشو بلده بنظرم این خودش نصب کرده شل بوده جاش

[QUOTE=233345012]از موتوری جنس نگیرین😊[/QUOT  نه خب موتوری هم کارشو بلده بنظرم این خودش نصب ک ...

خدا خفت نکنه گناه دارن بدون سریال میمونن بدبختا 😅😂

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

طفل معصوم در حال دست و پا زدنه ک بمون بگه ماهواره همسایه افتاد پخش شد خوشحاله😂یکی نی بگه خو ب تو چ

انشا الله بیان طبقه ی پایین شما صبح نینیتون رو هایده بیدارکنه می فهمید به من چه