جوقن مدیر استارتر عضویت: 1397/09/07 تعداد پست: 3067 عنوان عادیه؟؟ 77 بازدید | 12 پست ۲ساله نامزدم ندیدیم هموهنوز رسمی نشدیم عقد نیستیمدو شهر متفاوتیم.با فاصله ۳ساعتب خاطر کرونا و این ک من مرخصی نداشتم و و کار زیاد اونو ماشین نداشتنشو...همو ندیدیم ولی تلفنی و. پیامی زیاد در ارتباطیمب نظرتون عادیه؟؟؟؟؟ 1401/01/23 | 10:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
titaa عضویت: 1398/09/04 تعداد پست: 59807 نامزد ینی نشون اوردن؟طبیعی نیس هرچقدم گرفتار باشه سرهرکاری هم باشه دو س روز میتونه مرخصی بگیره یا کارشو تعطیل کنه با اتوبوس حتی بیاد هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁
asalimasali عضویت: 1397/07/07 تعداد پست: 22836 نه فيزيك بعدها ثابت ميكند در روزهاى بارانى جاى خالى آدمها "بزرگتر" ميشود
جوقن مدیر استارتر عضویت: 1397/09/07 تعداد پست: 3067 نامزد ینی نشون اوردن؟ طبیعی نیس هرچقدم گرفتار باشه سرهرکاری هم باشه دو س روز میتونه مرخصی بگیره یا ... نه نشون نیاوردن اصن هنوز خپاستگاری نیومدن
na_hi_d عضویت: 1401/01/11 تعداد پست: 500 من وقتی نامزد بودم اون ۶ساعت بامن فاصله داشت ی شهر دیگ بود.. اما شده بود یکساعتم میومد منم میدید و میرفت مثلا سدکار بود بهش مرخصی نمدادن اما شب بعد کارش میومد اخرشب میرسد یکساعت منو میدید و همه چی واسم میاورد و بعدش باز حرکت میکرد صبح زود سرکار بود.همه ای چیا بهونس مگ ایک ادم نخاد کاریو کنه...
na_hi_d عضویت: 1401/01/11 تعداد پست: 500 نه نشون نیاوردن اصن هنوز خپاستگاری نیومدن وقتی هنوز خواستگاری نیومدن پس چطو بیاد خونتون؟خب دوسپر محسوب میشه😐میخای چطو بیاد؟اصن چطو اسمشو گزاشتی نامزد😐😐🤯🤦♀️
titaa عضویت: 1398/09/04 تعداد پست: 59807 نه نشون نیاوردن اصن هنوز خپاستگاری نیومدن اوهوم ولی ۳ ساعت راه اونقدام زیاد نیست ک دوسال همو نبینین هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁
جوقن مدیر استارتر عضویت: 1397/09/07 تعداد پست: 3067 وقتی هنوز خواستگاری نیومدن پس چطو بیاد خونتون؟ خب دوسپر محسوب میشه😐 میخای چطو بیاد؟اصن چطو اسمشو ... خونمون ک نه ولی این که همو ببینیم بیرونخانواده ها در جریانن