2777
2789
عنوان

روزه داری

83 بازدید | 9 پست

سلام دوستان

شما که روزه میگیرین از ساعت چند به بعد گرسنتون میشه؟

من امسال کلا از 7صبح به شدت گرسنمه و ضعف دارم 

نکنه باردارم چون هیچ وقت ماه رمضون اینطوری نبودم

والا من افطار فرنی خوردم،بعد یه کوچولو نون و خیار،بعد ۳ تا پرتقال

دیگه غذا نخوردم،سحری هم خواب ترسناک دیدم دیگه ترسیدم پاشم چیزی بخورم حال نداشتم ،فقط پاشدم آب خوردم و نماز خواندم الان گشنمه😪

چند روزی آسمان نزدیک است،لحظه ها را دریاب.⚡هر روزه دار هنگام افطار یک دعای اجابت شده دارد،پس در اولین لقمه افطار بگو؛بنام خدا،خدایی که آمرزش او وسیع است،مرا ببخش.🤲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی بده از الان گرسنه باشه آدم 

آره خیلی،من روزای قبل سحر غذا می‌خوردم دیگه بعدازظهر ساعت ۵ گرسنه میشدم,مثلا دیروز ۵ یکم گرسنه شدم

چند روزی آسمان نزدیک است،لحظه ها را دریاب.⚡هر روزه دار هنگام افطار یک دعای اجابت شده دارد،پس در اولین لقمه افطار بگو؛بنام خدا،خدایی که آمرزش او وسیع است،مرا ببخش.🤲

سحری چی میخوری؟

من کلا سحری نمیخورم.ولی شب ساعت12مثلا غذا میخورم

دلیلش همینه،حتما باید سحری بخوری هر چقدرم شام بخوری ولی سحری نخوری گرسنه است میشه

باشه عزیزم مرسی سعی میکنم بخورم از فردا

فقط یه چیز زود نخواب من تا  به ساعت بعد اذان بیدار میمونم

زود بخوابی حالت بد میشه