2777
2789
عنوان

کرونا تموم شد؟؟؟

1900 بازدید | 96 پست

دوستان شماهم بچه هاتون رو می فرستید مدرسه🤔

لطفا برام یدونه آیه الکرسی بخونید کارای مهاجرت ام‌  اوکی بشه بتونم برم به‌سرزمین‌رویاهام و به آرزوهام برسم🥲🥲🥲 کسی خوند بگه منم به نیت اش بخونم🙂

اره میره مدرسه 

هنوز با جمله «به نام خدواند رنگین کمون» کنار نیومده بودم .  .که «بارون اومد و یادم داد ....» دختر کاپشن صورتی با گوشواره قلبی باید پاهایت زمین را لمس میکرد نه اینکه در آسمان ها سیر گنی !!!!

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

اره کلاس اوله پسرم و از روز پونزده فروردین می‌ره مدرسه 

یعنی دیگه امکان انتقال کرونا نیست

لطفا برام یدونه آیه الکرسی بخونید کارای مهاجرت ام‌  اوکی بشه بتونم برم به‌سرزمین‌رویاهام و به آرزوهام برسم🥲🥲🥲 کسی خوند بگه منم به نیت اش بخونم🙂
وقتی اجباریه باید برن

یعنی بازم کرونا هست این سرخک که میگن بیماری جدیده

یعنی دیگه امکان انتقال کرونا نیست

همین الان داشتم با یه نفر حرف میزدم داداش ده سالش کرونا گرفته تب داشت راهنماییش میکردم. گفت خودمم گلو درد شدم.

جدیدا فقط تو ترافیک پشت همیم . تنهای تنهاییم. به دیوارم نمیشه اعتمادکرد بهش تکیه کرد😔😔😶😶
یعنی بازم کرونا این سرخک که میگن بیماری جدیده

سرخک و نشنیدم 

اگر مثل قدیم باشه و جهشی نباشه 

هر کس یه بار تو عمرش میگیره و خیلیم سخت نیس 

قربون مرامت یه صلوات مهمونم کن شاید خدا به مدد دل پاکت کمکم کرد

پسر من میره ولی میگه خیلی گرمه تو مدرسه فکر کن تو جنوب این هوای گرم درو پنجره باز  کولر اصلا انگار روشن نیست

میگفتن یه کرونا جدید اومده ولی هنوز پخش نشده شاهین صمد پور گذاشته بود عکسش

همین الان داشتم با یه نفر حرف میزدم داداش ده سالش کرونا گرفته تب داشت راهنماییش میکردم. گفت خودمم گل ...

حتما از مدرسه گرفته تو اون شلوغی معلوم نیست کی به کیه