2777
2789
عنوان

پلی کسیتیک

162 بازدید | 30 پست

من مزدیکه دو ساله این مشکل و دارم دکتر خوب هم رفتم متفورمین و کاهش وزن و توصیه کرد الان از مهر 1400تا الان پریود نشدم و هر چقدرم متفورمین خوردم و وزنمم نرمال شد پریود نمیشم فقط درد شدید دارم کسی تجدبه داره؟

اگر سخن میان من و تو پایان یافت و راه های وصال قطع شدند و جدا و غریبه گشتیم ، از نو با من آشنا شو ...

اینقدر گر میگیرم و تهوع دارم خسته شدم زیر شکمم ورم الکی داره

اگر سخن میان من و تو پایان یافت و راه های وصال قطع شدند و جدا و غریبه گشتیم ، از نو با من آشنا شو ...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

روزی چندتا متوفورمین میخوری؟چندسالته

دو تا فشارم همش میوفته اصلا بهش عادت ندارم20سالمه

یعنی7 ماه هست پریود نشدین؟ سنو رفتین؟ چندسالتونه؟

بله سونو رفتم و دکتر تشخیص پلی کیستیک داد 20سالمه فقط این مسئله روی همه چیم تاثیر بد گذاشته دکترمم میگه زمان میبره 

رازیانه بخور اگر پرولاکتینت بالانیست

مرسی امیدوارم جواب بده خسته شدم دیگه

اصلا چاق نشو پیاده روی داشته باش  لبینات حذف کن سردی نخور فست فود ممنوع شیرینیجات نخور

ممنون از راهنماییت تو رعایت این موارد بیشتر تلاش میکنم