2777
2789
عنوان

حمله عصبی😔

364 بازدید | 25 پست

خیلی نگرانم،نمیدونم چم شد ازی لحاظ نگران حالمم که اگه دوباره بهم دست بده ازیطرف حس میکنم آبروم رفت 😭😭😭 انشالله هیچکس این حالی نشه،امروز از سرگیجه افتادم بیهوش شدم شوهرم حس میکردم گریه میکنه وروم آب گرفته بود اما واکنش نشون نمیدادم زنگ زده بود پدرشوهرم بادوستش اومدن سه تایی منو اوردن بیرون باتاب وشلوارک😔، بعد همسایه ها که فامیلن اومدن لباس تنم کردن باپتو ازپله ها اوردن پایین بردن بیمارستان،سی تی ونوارقلب گرفتن خوب بوده اماگفتن حمله عصبی،ینی چم شده😭😭😭😭

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔

برگشتم پسرم پامو میبوسید میگفت مامان خیلی نگرانت شدم ازترسم گریه نکردم بعد شلوارتنش نبوده تو شلوغی هی گفته شلوارمو بپوشید خجالت کشیده وترسیده همه بریم جابمونه  تنهاخونه،دارم براش گریه میکنم طفلی پسرم۴سالشه😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب مشکلت چیه عزیز

از سفربرگشتم اصلا ناراحت نبودم اون لحظه فکرم کمی درگیربود اما سرم گیج میرفت همش حالت تهوع داشتم تاخواستم برم حموم بالا بیارم چشام سیاهی رفت شوهرمو صداکرده بودم اما ازحال رفته بودم

برگشتم پسرم پامو میبوسید میگفت مامان خیلی نگرانت شدم ازترسم گریه نکردم بعد شلوارتنش نبوده تو شلوغی ه ...

منم دارم گریه میکنم اشکم دراومد

خدا هیچ بچه ای رو از مادرش جدا نکنه 😭😭

ای وای

[کائنات مالِ خارجی هاس....ما اینجا فقط گائنات داریم]       مامان آرمی  🌱💜 مامان دوتا کوچولوی خوشگل (رامش،راد)  بدون هیچگونه تعصب و گاردی از سلیقه م حمایت میکنم و به تو و سلیقه ت همیشه احترام میزارم .یک لحظه چشماتو ببند، ببین چه نور هایی در جهان هست که میتونی قبل از مرگ ببینی :)   عاشق طبیعت و موزیکم بابت همه چیز شکرگزارم و معتقدم هیچ چیزی ارزشش با آرامش برابری نمیکنه . برات آرزو میکنم : همیشه شاد باشی و از رحمت خداوندت ناامید نشی (آروم باش همه چیز درست میشه دوست نازنینم:)❤️‍🩹
منم دارم گریه میکنم اشکم دراومد خدا هیچ بچه ای رو از مادرش جدا نکنه 😭😭 ای وای

خداجونمو داد ولی اگه چیزیم میشد پسرم😢😢😢

من شونصد بار از حال رفتم دوبار توباشگاه چندبار خونه یه بار اتوبوس یه بار مترو یه بار مدرسه

از همه بدترش تو مترو بود

داستان کربلا داستان تباهی انسان هاست. داستان کربلا نشانگر این است که آدمی تا چه حد می‌تواند سقوط کند. خدایا نگذار از سقوط کنندگان دوره خودمان باشم، خدایا مراقبم باش  خدایا از فتنه هامیترسم، از آخرالزمان و فریب هایش میترسم. خدایا از آخرالزمان و مردمش میترسم، از فراموش کردن دین و دین داری و اسلام میترسم. خدایا از آخرالزمان و دین گریزی با فریب انسان بودن میترسم، آنها به اسم خوب بودن فریب می دهند و خوبی ها را ازبین می برند. آن ها باتمسخر دین داران به دین ضربه می زنند. این حربه شان است. خدایا از دل بستگی به این دنیای فانی میترسم. خدایا از فردایم میترسم. پرودگارم از عقب گرد رفتن میترسم، من از درکه میترسم. از پاپس کشیدن هنگام امتحانات و مشکلات میترسم. خدایا از تبلیغات فریبنده و هدف دار میترسم. خدایا از شکم سیری و دنیادوستی میترسم. معبودم از گم کردن راه میترسم،خالقم روز به روز بیشتر گناه عادی می‌شود و قبحش ریخته، من از عادی پنگاران گناه نباشم. پروردگارم جای ارزش و ضد ارزش با تفاسیر به ظاهر زیبا عوض می‌شود من از ظاهربینان نباشم.معبودم من از توجیه کنندگان گناه برای آرامی عذاب وجدان نباشم. بارالها جملات آخرم شهادت دادن به یکتایی و معبود بودن تو و به رسالت محمد(ص) و به ولایت علی (ع) باشد. خدایا کمکم کن خدایا مراقب من و مردمم ونسلم باش.خدایا کمک کن نه ظالم و نه مظلوم روزگار باشم. من در جرگه خودخواهان نباشم. پروردگارم به من و نسلم و خانواده ام کمک کن بتوانیم آن گوی آتشین آخر الزمان را در دستانمان حفظ کنیم.خدایا اسیر جو زمانه نشویم. عزیزان اگه دلتونو شکوندم اگه ظالمانه ناراحتتون کردم به ناحق بی عدالتی کردم پای اعتقادم نذارید پای ضعیف النفسی و گناهکاریم و عدم کنترل بر نفسم بگذارید.منم ضعیفم وگنهکار .. عاشق خاکم عاشق ایرانم خدایا مراقب کشورم و مردمم باشه.      مرگ بر آمریکا و اسرائیل تا ابد.             عزیز مادر با رفتنت داغ بزرگی رو قلبم نشست امیدوارم منو ببخشی امیدوارم تو زندگی ابدی همو ببینیم. دوست دارم❤️1403/4/21تاریخ رفتنت
خداجونمو داد ولی اگه چیزیم میشد پسرم😢😢😢

بلا ازت دور باشه 

خدا سایه تو بالا سر پسرت نگه داره 🥺

[کائنات مالِ خارجی هاس....ما اینجا فقط گائنات داریم]       مامان آرمی  🌱💜 مامان دوتا کوچولوی خوشگل (رامش،راد)  بدون هیچگونه تعصب و گاردی از سلیقه م حمایت میکنم و به تو و سلیقه ت همیشه احترام میزارم .یک لحظه چشماتو ببند، ببین چه نور هایی در جهان هست که میتونی قبل از مرگ ببینی :)   عاشق طبیعت و موزیکم بابت همه چیز شکرگزارم و معتقدم هیچ چیزی ارزشش با آرامش برابری نمیکنه . برات آرزو میکنم : همیشه شاد باشی و از رحمت خداوندت ناامید نشی (آروم باش همه چیز درست میشه دوست نازنینم:)❤️‍🩹
من شونصد بار از حال رفتم دوبار توباشگاه چندبار خونه یه بار اتوبوس یه بار مترو یه بار مدرسه از همه ب ...

من همیشه میگفتم دروغه یا الکی خودشونو بیهوش میکنن،شما واکنش نشون میدادید؟من تقریبا میفهمم چی میشد فقط انگار مرده باشم وروحم داره میشنوه

بلا ازت دور باشه  خدا سایه تو بالا سر پسرت نگه داره 🥺

فدات خانمی،انشالله خدا ارزوتو براورده کنه به حق این روزا،درکم کردی ممنون😔

فدات خانمی،انشالله خدا ارزوتو براورده کنه به حق این روزا،درکم کردی ممنون😔

این بلا سر خودمم اومده حس پسرت حس اون روزای منه

من همیشه میگفتم دروغه یا الکی خودشونو بیهوش میکنن،شما واکنش نشون میدادید؟من تقریبا میفهمم چی میشد فق ...

ببین یه حالتی میشم چشمام کلا تار میبینه و صداها میپیچه بهم گاهی اون وسط اسممو صدا می‌زنند میفهمم گاهی تو گوشم صدای سوت میپیچه یا صدای تراکتور

بعد چند لحظه کم کم خوب میشم

ولی تو مترو خیلی مظلومانه بود دلم به حال خودم میسوزه

داستان کربلا داستان تباهی انسان هاست. داستان کربلا نشانگر این است که آدمی تا چه حد می‌تواند سقوط کند. خدایا نگذار از سقوط کنندگان دوره خودمان باشم، خدایا مراقبم باش  خدایا از فتنه هامیترسم، از آخرالزمان و فریب هایش میترسم. خدایا از آخرالزمان و مردمش میترسم، از فراموش کردن دین و دین داری و اسلام میترسم. خدایا از آخرالزمان و دین گریزی با فریب انسان بودن میترسم، آنها به اسم خوب بودن فریب می دهند و خوبی ها را ازبین می برند. آن ها باتمسخر دین داران به دین ضربه می زنند. این حربه شان است. خدایا از دل بستگی به این دنیای فانی میترسم. خدایا از فردایم میترسم. پرودگارم از عقب گرد رفتن میترسم، من از درکه میترسم. از پاپس کشیدن هنگام امتحانات و مشکلات میترسم. خدایا از تبلیغات فریبنده و هدف دار میترسم. خدایا از شکم سیری و دنیادوستی میترسم. معبودم از گم کردن راه میترسم،خالقم روز به روز بیشتر گناه عادی می‌شود و قبحش ریخته، من از عادی پنگاران گناه نباشم. پروردگارم جای ارزش و ضد ارزش با تفاسیر به ظاهر زیبا عوض می‌شود من از ظاهربینان نباشم.معبودم من از توجیه کنندگان گناه برای آرامی عذاب وجدان نباشم. بارالها جملات آخرم شهادت دادن به یکتایی و معبود بودن تو و به رسالت محمد(ص) و به ولایت علی (ع) باشد. خدایا کمکم کن خدایا مراقب من و مردمم ونسلم باش.خدایا کمک کن نه ظالم و نه مظلوم روزگار باشم. من در جرگه خودخواهان نباشم. پروردگارم به من و نسلم و خانواده ام کمک کن بتوانیم آن گوی آتشین آخر الزمان را در دستانمان حفظ کنیم.خدایا اسیر جو زمانه نشویم. عزیزان اگه دلتونو شکوندم اگه ظالمانه ناراحتتون کردم به ناحق بی عدالتی کردم پای اعتقادم نذارید پای ضعیف النفسی و گناهکاریم و عدم کنترل بر نفسم بگذارید.منم ضعیفم وگنهکار .. عاشق خاکم عاشق ایرانم خدایا مراقب کشورم و مردمم باشه.      مرگ بر آمریکا و اسرائیل تا ابد.             عزیز مادر با رفتنت داغ بزرگی رو قلبم نشست امیدوارم منو ببخشی امیدوارم تو زندگی ابدی همو ببینیم. دوست دارم❤️1403/4/21تاریخ رفتنت
این بلا سر خودمم اومده حس پسرت حس اون روزای منه

وای عزیزم،خدامامان گلتو برات نگهداره😍😘