نه بهش اعتماد دارم بهش گفتم اگه یه زمانی خواستی خیانت کنی بیا به خودم بگو جدا بشیم
«وقتی بچه هستی، مدام از تو میپرسند: «حالا فرض کنیم همهی مردم خودشون رو انداختن توی چاه. تو هم باید این کار رو بکنی؟». وقتی بزرگ میشی ماجرا فرق میکنه. آدمها بهت میگن: آهای. همه دارن میپرن تو چاه. تو چرا نمیپری؟!
با شک و شبهه های بیمورد زندگیتونو خراب نکنین همیشه مثبت فکر کنین
از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...
توی ۲۱ساا زندگی هیچ.وقت شکنکردم .برای چی شک می کردم .مردی که هنوزم که هنوز با قربونت برم وفدات شم باهام حرف می زنه و همشواقعی واقعی
سلام.مادر سه دختر هستم .سال ۹۸وقتی دختر سوم را باردار بودم بی خوابی های شبانه مرا با نی نی سایت آشنا کرد وقتی هدیه خدا به دنیا آمد چند ماهی از نی نی سایت دور شدم و بعد باز برگشتم چند وقتی دیدم وخواندم دعواهای مادر شوهر و جاری و عروس و زن برادر .سپس خواستم با کاربری جدید وارد شوم .پس قدیمی هستم هرچند تاریخ عضویتم جدید است
نه واقعی می گم من قبلا با پسرههای خاین بودم طعم خیانت خیلی تلخ تازه تو دوستی ولی طرف رک بیاد بگه حداقل هضمش راحتتر
«وقتی بچه هستی، مدام از تو میپرسند: «حالا فرض کنیم همهی مردم خودشون رو انداختن توی چاه. تو هم باید این کار رو بکنی؟». وقتی بزرگ میشی ماجرا فرق میکنه. آدمها بهت میگن: آهای. همه دارن میپرن تو چاه. تو چرا نمیپری؟!
منم شک الکی دارم بقول شما دیدمون بده ب عنوان مثال وقتی ی خانومی مانتوش کوتاه باشه یا روسریش بیوفته من فکر میکنم اون مرد خیلی لذت میبره و حالم بهم میخوره البته مشکل از خودمه ولی واقعا دوس دارم بدونم مردی هست ک واقعا پاک باشه
اره خو منم باید بهش بگم ولی بگم پرو میشه فک میکنه منتظرم خیانت بهم بشه
نه نگو من شرایطم احساسم مدلم فرق می کن
نمیدونم چرا اینجوری بد بینم شاید ب خاطر گذشتش ولی میدونم هیچوقت ادمی نیستم بتونم قبولش کنمو باز ب زندگیم ادامه بدم مثلا نامزد داشتم میدونستم بهم خیانت میکنه ولی هیچوقت جراعت نکردم گوشیشو چک کنم چون نمیتونستم چیزی ک واقعا میبینم هضم کنم تهشم بدون دیدن تمومش کردم
من و نی نیه هشت هفتم خدا بدون هیچ درمانی باردار شدم.مرسی خدا