2777
2789

ما تازه باهمیم بعد قراره بعد یه مدت دیگه هم دیگه رو از نزدیک ببینیم اون منو از دور دیده منم فقط عکساشو دیدم اونم عکسای منو دیده همسایه مونه مبل فروشی داره میگه واسه اولین قرار بیا محل کارم به نظرتون من چیکارکنم میخوام بهش بگم بریم کافی شاپ مهمون من

چون خودم دارم پیشنهاد کافه میدم پس باید من مهمونش کنم؟

محل کار نرو

فقط 32 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

روز جمعه هفت اذر ماه بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت بعد دو سال و نیم منو لایق دونستی ۸ اذر تیتر بتام مثبت شد عددش ۲۲۸۹ منتظرم برم صدا تالاپ تالاپ قلبشو بشنوم مادر به فداتت   اگه میتونستم به تمام کسانی که نازایی دارن میگم تمام مراحل تشخیصی را انجام بدید من با عکس رنگی رحم باردار شدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید شاگرد مبل فروشه

بیخیال نه چرا تو دعوت کنی

خودش باید بده حداقل دفعه اول 

می دونستی نظر افراد مختلف با هم فرق میکنه و این اصلا بد نیست؟ ❤ اهدافم یک: ز... دو: ن......... سه: کاهش وزن تا ۵۷ ❤️ 
اگه من بگم مهمون من بده؟

چه ساده ای

چند سالته؟

خیلی بده پسره فکر میکنه از ذوق داری میمیری براش 

می دونستی نظر افراد مختلف با هم فرق میکنه و این اصلا بد نیست؟ ❤ اهدافم یک: ز... دو: ن......... سه: کاهش وزن تا ۵۷ ❤️ 

نه حداقل تا ده تا قرار اول هزینه رو تو نده ببینی کلا وضعیت مالیش چطوره خسیسه یا ن.بهش بگو با محل کار موافق نیستم محل کار برای کاره ن قرار و دیدار ترجیح میدم تو کافه همو ببینیم.

بعدم تازه بعد اون ده تا قرار اول نگو مهمون من.برید باهم وقت حساب شدن شد بگو اجازه میدی این لار من حساب کنم؟گفت نه دیگه هیچی نگو عوضش یه کادو کوچیک برای تشکر بگیر براش.

حداکثرآشنایی بعدازچندوقت باهم قراربزارن؟؟؟؟

الان تقریبا رل هم نیستیم من اصلا پیامش نمیدم اونم چند روز یع بار پیام میده گفت بعد یه ماه همو میبینیم تا اون موقع بهتر منو میشناسی