2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

?who i am

برای قبولی دانشگام یه دعای کوچیک میکنی؟ 🌚‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌                                                                                                                         •  تـــنها بازمــانده ســکاها 🕊                                                                                                                          عاشیق سوزون گیزله در :) 

یه تیکه اهنگ هست ک‌من خیلی دوسش دارم

میفرمایند 😂😂:

Whish we could turn back time to the good old days when our mama sang us to sleep

ارزو میکنم کاش میشد برگردیم به روزهای خوب قدیم زمانی که مامانمون لالایی میخوند تا خوابمون ببره

مگه ساعته😐. جدید قدیم نداره کلا لاتینه  مثلا ب جای اینکه بگیم cheese necros  میگیم &nbs ...

اولین باره کاربرد پزشکی زبان لاتین رو میشنوم،حتما باید دلیل خاصی داشته باشه که از لاتین استفاده میشه

کاربر آقا هستم
اولین باره کاربرد پزشکی زبان لاتین رو میشنوم،حتما باید دلیل خاصی داشته باشه که از لاتین استفاده میشه

کلمات همینطوری موندن ؛دیگ عوض نشده  ب احترام بزرگان پزشکی و همچنین سخت بودن جایگزین کردن کلمات جدید

من چند سال پیش اولین بار دیدم ک پزشکان به سلول سفید 

به جای اینکه بگن White cell  ؛ میگن loukocyte 

دیدم لوکو در لغت یعنی سفید . این شد ک شک کردم همیشه از انگلیسی استفاده کنن

نظر شما همینه؟