2777
2789
عنوان

زن خیانت میکنه

350 بازدید | 23 پست

کرده در حد چت عکس و،فیلم شوهر داشته بعد شوهره فهمید  یه ده روزی دختر رو تو تخت راه نداد عصبی بود گفته میخوم فکر کنم بعد اومده ب زن گفته بیا از نو شروع کنیم  و زن باردار شده الان مرد خیلی  باهاش خوب برخورد میکنه ب نظرتون مرد هم اون تایم سرش گرم بوده ک  بخشیده یا از عشق زیاده  مال یکی از نزدیکانمونه من میگم سرش گرم بوده مادرم میگه فکرت منفیه البته ب هیچ کس نفته مرد من چون نزدیک بودیم از زن خودش شندم پشیمون بود

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بخشیده دیگه‌،،مگه اینهمه زنا خیانت شوهرشون رو میبخشن همشون دوست پسر دارن؟؟

مردم به ارزوهاشون جامه ی عمل می پوشونن ،من حـتــی نتــونـستـم یه شورت پاش کنمـ🖤 از لحاظ روحــے احتیاج دارم بعضی فامیلارو انفـامیل کنم.**دیگه تو سن کم انقدر خراب نباشید بخدا دنیا اونقدراهم کوتاه نیس!!!!**کاش دلیل چت نکــردنت با من ڣـڶج شدنت باشه(:**   +دلم واست تنگ شده میخوام برگردیم به اون روزا                       - اون روزا دیگه شب شده؛/شبت بخیر عزیزم):                           دانلود یکی که این روزا جــــام زندگـــی کنه💻..یه سری از تاپیکام درمورد دخترخالمه که قبلا راجبش توضیح دادم💙
به ما هیچ ربطی ندارد😀

ن بابا از وقتی  برام تعریف کرد همش مشکوکم  یکی از دوستانم خواهر شوهرش  خیانت کرده بود شوهره طلاقش داد میگم چرا ین نداده

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

ن بابا از وقتی  برام تعریف کرد همش مشکوکم  یکی از دوستانم خواهر شوهرش  خیانت کرده بود ...

خب اون نتونسته کنار بیاد

این بهش فرصت داده

خیلی خانماهم وقتی خیانت میبینن میبخشن

بعضبا هیچ جوره نمیتونن کنار بیان و طلاق

ذهنتو درگیرش نکن

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
ن بابا از وقتی  برام تعریف کرد همش مشکوکم  یکی از دوستانم خواهر شوهرش  خیانت کرده بود ...

زندگی پس از زندگی مثل این که روی همه تون خیلی تعسیر گذاشته فقط یه سوال چرا خارجی ها بهشت دیدن ایرانی ها جهنم رو این خیلی سوال بزرگراه واست ؟؟؟

ملت عشق از همه دین ها جداست عاشقان را ملت مذهب خداست......          گروه آبی💙💙 وزن ۶۵ حدف ۵۵                  

ببین نمیخوام الان همه گارد بگیرن روم اما خود من در دوران جاهلیت به همسرم خیانت مردم هنسرم مچم گرفت با ابنکه شوهرم هیلی رو این مسائل حساس بود و همچنین غیرتی فراوان منو بخشید میتونست طلاق بده یا خودش خسانت کنه اما از سر غشق و دوست داشتن بخشید و من ازش سپاس گزارم

شکر ....بابت تمام زندگیم اگر مادرم زود رفت اگر پدرم مرا رها کرد اگه فرزند ارشدم نیومده ترکم کرد اما به جاش دختری دارم که نفس مامانشه همسر ی دارم که جونم براش در میره و قراره مادر یه نی نی دیگه بشم چی از این بهتر که تنمون هم سالمه همینا بسه
ببین نمیخوام الان همه گارد بگیرن روم اما خود من در دوران جاهلیت به همسرم خیانت مردم هنسرم مچم گرفت ب ...

در چه حد بود 

ما را از “چوب خدا” ترساندندولی…به “بوسه خدا” امیدوارمان نکردنددر حالیکه خداوند کلامش را با “الرحمن و الرحیم” آغاز می کندبارش بوسه های “بی منت” خداوند را برایتان آرزومندم
در چه حد بود 

چی در چه حد بود؟ 

شکر ....بابت تمام زندگیم اگر مادرم زود رفت اگر پدرم مرا رها کرد اگه فرزند ارشدم نیومده ترکم کرد اما به جاش دختری دارم که نفس مامانشه همسر ی دارم که جونم براش در میره و قراره مادر یه نی نی دیگه بشم چی از این بهتر که تنمون هم سالمه همینا بسه