2777
2789
عنوان

ارتودنسیتون چقدر طول کشید

6226 بازدید | 47 پست

خیلی درد دارم تازه سه ماهش گذشته دوتا دندان سالمم کشیدم بخاطرش خیلی غذا خوردنم سخت شده با تجربه ها بگین چقدر طول می‌کشه جای اون دندون پر شه و حدودا چقدر طول میکشه دندونام ردیف بشن

اشتباه کردی دندون کشیدی، برا من ۳ سال طول کشید ده سال پیش انجام دادم، اگه اون موقع لمینت بود هیچ وقت اورتودنسی نمیکردم

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اشتباه کردی دندون کشیدی، برا من ۳ سال طول کشید ده سال پیش انجام دادم، اگه اون موقع لمینت بود هیچ وقت ...

وای بخدا منم کاش بجا این لمینت میکردم اصلا راضی نیسدم 

اعتقاداتت رو برای خودت نگه دار و انسانیتت رو به تمام دنیا نشون بده 🩷🌙
اشتباه کردی دندون کشیدی، برا من ۳ سال طول کشید ده سال پیش انجام دادم، اگه اون موقع لمینت بود هیچ وقت ...

خوب دکتر گفت چون دندونات رو همه باید بکشی چکار میتونستم بکنم

وای بخدا منم کاش بجا این لمینت میکردم اصلا راضی نیسدم 

دقیقا، منم یک ماه دیگه وقت لمینت دارم، هیچی شیکترو یه دست تر از لمینت نیست، الکی دندونامو خراب کردم آخرش درسته صاف شد اما دیگه تو سن ۳۲ سالگی دندونای ادم جلای ۲۰ سالگی رو نداره باید لمینت کرد که سفید و خوشکل بشه

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی

خوب دکتر گفت چون دندونات رو همه باید بکشی چکار میتونستم بکنم

خب با لمینت فقط تراش میده قالب میگیره، حیفه دندون سالمتو کندی، میدونی هیچی جای دندون واقعی آدمو نمیگیره، ازین به بعد انقدر خودتو راحت دست دکترا نده برات تصمیم بگیرن

دقیقا، منم یک ماه دیگه وقت لمینت دارم، هیچی شیکترو یه دست تر از لمینت نیست، الکی دندونامو خراب کردم ...

منم سی سالمه خیلی دیر اقدام کردم برا ارتودنسی الآنم که دوتا دندون سالم کشیدم شدم عین پیرزنا غذا هم نمی تونم بخورم

منم سی سالمه خیلی دیر اقدام کردم برا ارتودنسی الآنم که دوتا دندون سالم کشیدم شدم عین پیرزنا غذا هم ن ...

برو لمینت کن، بنظرم اون دوتا رو هم که کشیدی برو ایمپلنت کن، یا بریج کن، ولی لمینت یه جلسه قالب میگیره هفته بعدشم نصب میکنه، ده سال پیش ازین امکانات نبود، تازه بعد از ارتودنسی چندتا از دندونات به فنا میره ،خیی چیز مزخرفیه

سه سال طول کشید تا جای دندونات پر شه؟ یا کلا سه سال طول کشید؟