خیلی درد دارم تازه سه ماهش گذشته دوتا دندان سالمم کشیدم بخاطرش خیلی غذا خوردنم سخت شده با تجربه ها بگین چقدر طول میکشه جای اون دندون پر شه و حدودا چقدر طول میکشه دندونام ردیف بشن
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
دقیقا، منم یک ماه دیگه وقت لمینت دارم، هیچی شیکترو یه دست تر از لمینت نیست، الکی دندونامو خراب کردم آخرش درسته صاف شد اما دیگه تو سن ۳۲ سالگی دندونای ادم جلای ۲۰ سالگی رو نداره باید لمینت کرد که سفید و خوشکل بشه
مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی
خوب دکتر گفت چون دندونات رو همه باید بکشی چکار میتونستم بکنم
خب با لمینت فقط تراش میده قالب میگیره، حیفه دندون سالمتو کندی، میدونی هیچی جای دندون واقعی آدمو نمیگیره، ازین به بعد انقدر خودتو راحت دست دکترا نده برات تصمیم بگیرن
مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی
منم سی سالمه خیلی دیر اقدام کردم برا ارتودنسی الآنم که دوتا دندون سالم کشیدم شدم عین پیرزنا غذا هم ن ...
برو لمینت کن، بنظرم اون دوتا رو هم که کشیدی برو ایمپلنت کن، یا بریج کن، ولی لمینت یه جلسه قالب میگیره هفته بعدشم نصب میکنه، ده سال پیش ازین امکانات نبود، تازه بعد از ارتودنسی چندتا از دندونات به فنا میره ،خیی چیز مزخرفیه