2777
2789

آدمی ک بتونه ۲۴ ساعت ازت بی‌خبر باشه ب درد نمیخوره

دختری که عاشق ماه شد🌙🫧  به کردی و ترکی مسلطم ☻️🌙❤️‍🩹‌‌‌‌‌‌                    هیچ ملکه ای نگران حرفایی که مردم در موردش میگن نیست چون خودش باور داره یه ملکه س👸 قوی تر از خودم نمیشناسم چون فقط خودم میدونم چقدر سختی کشیدم ولی قوی تر از قبل ادامه دادم چون رویاهام برای تحقق به یه دختر سرسخت و مبارز احتیاج داره نه یه دختره افسرده و گوشه گیر👸

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دلیل قهرتون چی بوده؟؟؟ تا نتونستی ببخشیش بهش برنگرد و اینکه اینبار اگه برگشتین بهم بگو زودتر میخای ت ...

دلیل قهرمون تقصیر من بود گفتم همه مردا هوس بازن ب طور غیر مستقیم بعد گفت بد منو شناختی 

اخه ی جوری پیام داده انگار ن انگار ۲ روز نبوده 

میخاد دعوا و چیزی نباشه 

قدر بدون. من بیست روز بیشتر دارم هدا التماس میکنم ک بفرسته مردی یا زنده ای ؟ 

خدا خودت بساز ..ط بسازی قشنگتره 
دلیل قهرمون تقصیر من بود گفتم همه مردا هوس بازن ب طور غیر مستقیم بعد گفت بد منو شناختی 

خب ایا حرکت و رفتاری ازش دیدی که همچین جمله ای بکار بردی؟؟؟ مثلا ایشون میگفت همه خانوما مهریه بگیرن اهل زندگی نیستن ناراحت نمیشدی؟؟؟ 

خبلی دوسش دارم ولی حس میکنم توهینه بهم بعد دوروز پیام داده 

چ‌توهینی عزیزم 

اونم ناراحت بوده 

بهت گفتم خدا شاهده من بیست روز منتظرم پیام بده 

اگ هم پیام بده بگه سلام 

میگم سلام قربونت برم 

دنیا ارزش نداره 

ی بار میخایم زندگی کنیم 

خدا خودت بساز ..ط بسازی قشنگتره 
خب ایا حرکت و رفتاری ازش دیدی که همچین جمله ای بکار بردی؟؟؟ مثلا ایشون میگفت همه خانوما مهریه بگیرن ...

داشت ادای آدم خوبا در میاورد 😁😁ب شوخی گفتم مثل همین بعد شبش بهم پیام داد ماه رمضون بهتره با دختری در ارتباط نباشم گناه کنم و فلان منم نوشتم خوشحال شدم از اشناییت الان دوباره پیام داده