2777
2789
عنوان

کمکم کنین لطفا🥺

93 بازدید | 11 پست

خانما شده تاحالا احساس مدفوع کنین ولی نتونید مدفوع کنین یا بعد از مدفوع احساس کنین کامل تخلیه نشدین؟

من دچار این مشگل شدم و یکسری عذر میخام،دست زدم انگار یچیز نرم داخل مقعدمه دم مقعد انگار نمیزاره خوب دفع کنم. ممکنه هموروئید باشه؟تجربه ای دارین یا چیزی میدونین؟

منم مثل توام اره احتمالا همونه حتما تو دسشویی زیاد میشینه برای دفع،من هنوز دکتر نرفتم

اره زیاد میشینم و مجبورم بیشتر زور بزنم انگار،بیشتر فشار میارم کمتر دفع دارم،بد یسوال شمام زیر شکمتون انگار متورمه؟؟نرم اما متورم یکم زیر شکم اوردین؟حس میکنم برا اونه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره زیاد میشینم و مجبورم بیشتر زور بزنم انگار،بیشتر فشار میارم کمتر دفع دارم،بد یسوال شمام زیر شکمتو ...

اره همینطورم عزیزم که گفتی یه جوی ادم احساس میکنه رودهاشه پیچیده به هم نمیشه دفع کرد

تفمه کارت
اره همینطورم عزیزم که گفتی یه جوی ادم احساس میکنه رودهاشه پیچیده به هم نمیشه دفع کرد

خیلی خیالم راحت تر شد الان🥲همش حس میکنم یکم زیر شکمم بزرگ تر شده سفت هم نیست،گاهیم رو شکم میخابم حس نبض میگیرم ادرارم همونطور که گفتم،اما فکر نمیکنم چیز خیلی مهمی باشه از امشب مقعدمو چرب میکنم،شما هم یکم ترشح مخاط از مقعد دارین؟

خیلی خیالم راحت تر شد الان🥲همش حس میکنم یکم زیر شکمم بزرگ تر شده سفت هم نیست،گاهیم رو شکم میخابم حس ...

اره شبیه معذرت میخوام خلطه حتما باید بری دکتر واسه هموروئیدت من چون بچم اینقدر مریضه همش تو راه دکتر بچمم دیگه خودم یادم رفته،حس بدیه نتونی دفع راحت داشته باشی

تفمه کارت
ایشالا بهتر بشه عزیزم مرسی که کمکم کردی خدا حاجت روات کنه🥺♥️

فدای تو عزیزم زودتر بری دکتر چون نزده بیرون با شیاف برطرف میشه،من دیگه باید عمل کنم،انشاالله که هرچی زودتر حالت بهتر بشه حتما برو دکتر❤❤💚

تفمه کارت