2777
2789
عنوان

زن خیانتکار

313 بازدید | 21 پست

تاپیک ایدا توی پربازدید  رو خوندم برام سوال شده 

اگر برعکس بشه زن خیانت چتی کن اونم با چندین پسر ومرد مختلف  با عکس و فیلم اینا 

بعد شوهره مچش بگیره بچه هم نداشته باشن و در نهایت شوهره بدونی ک ب کسی  بگه زن رو ببخش

باهاش مثل قبل شه ی زندگی نو شروع کنه  با ه؟ین زنش حتی بچه دار شه ازش  ب نظرتون این مرد هم همون تایم خودش خیانتکار بوده یعنی گفته کارما کارم بوده یا ازعلاقه زیادش بوده بخشیدنه زنه؟

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه بابا مرده شاید به رو خودش نیاره به خاطر ابروش حلوی بقیه ولی قطعا از زنه جدا میشه

من هرچی دیدم زن خیانت کار  مر طلاقش داده 

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

ما زن ها بیچاره ایم دل نازک امکان نداره یه مرد از خیانت زنش چشم پوشی کنه 

من هرچی دیدم زن رو طلاق دادن بدون مهریه اگ ی مرد اینکار کنه دلیلش چیه

من دیدم از علاقه زیاد بخشیده

من حس میکنم شاید سر خودش هم گرم بوده فقط دستش رو نشده برا همین بخشیده

مردا هر غلطی ممکنه بکنن زن ممکنه ببخشه ولی یک زن حتی اگر خیانتش درحد گوشی باشه براشون قابل بخشش نیس

فک کنم پس تصورم خیلی رویایی بود😂

نه بابا مرده شاید به رو خودش نیاره به خاطر ابروش حلوی بقیه ولی قطعا از زنه جدا میشه

من اصلا خیانت رو درک نمیکنم 

خودم حاضر نبستم تو بد ترین موقعیت هایی که با شوهرم دارم حتی تو خیابون به دیگری نگاه کنم چون اعتقادم اینه که قبل از شوهر به خودم متعهدم اما یه چی میگم نریزین رو سرم 

وقتی میبینم تو جامعه زن متاهل خیانت میکنه یه حورایی خنک میشم چون احساس میکنم مردها دیگه باد به غبغب نمیندازن که ما هر کار بخواهیم میکنیم اینجوری میفهمن که زن ها به خاطر نجابتشون پاک موندن وگرنه راه واسه اونا هم بازه

من دیدم مرد خیلیی خوبی بوده همه جوره هم به زنش رسیده زنه خیانت کرد مرده به خاطر بچه بخشید

من حالتی میگم بچه نداشته باشه بعد اون موضوع تازه زن بچه دار بشه از شوهزش 

تا حالا ندیدم زن خائن مرد ببخشه ولی زن زیاد دیدم یکیش خودم هیچ غلطی أم نکردم جز صبوری

ب نظرت اگر ی مزد ببخشه حتی بعد از زنش بچه دار بشه دلیلش چی میتونه باشه؟