2777
2789
عنوان

جاری پرووو

| مشاهده متن کامل بحث + 1034 بازدید | 67 پست
اره یه رستوران گرونم اسم اورده شاخم دراومد 

اگه هزینه شامش براتون بالا درمیاد نرید.

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
به نظر من برید ولی یه کادوی کوچیک ببر و باشوخی بگو در حد آنچه صرف کردیم .☺️ شاید پذیرایی و کیکشون گ ...

ن بابافقدشام وکیک الان پدرشوهرم گف

تازه ب من اصلازنگ نزده وچیزی نگفته ب شوهرم گفته عنتر

تیـکرتولـدیڪسالگـی قنـدمـامـان🧿💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه هزینه شامش براتون بالا درمیاد نرید.

رستورانی ک انتخاب کرده مث باغ پدیدس هرپرس۲۸۰ماپارسال خوردیم چایی نباتش فقدشد۱۶۰واسه دونفر

تیـکرتولـدیڪسالگـی قنـدمـامـان🧿💙
ن بابافقدشام وکیک الان پدرشوهرم گف تازه ب من اصلازنگ نزده وچیزی نگفته ب شوهرم گفته عنتر

حق داری حرص آدم درمیاد بعدم عکس و فیلم رستوران لاکچری براشون میمونه

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
رستورانی ک انتخاب کرده مث باغ پدیدس هرپرس۲۸۰ماپارسال خوردیم چایی نباتش فقدشد۱۶۰واسه دونفر

عجبا .شام خونه بخورید و برید خخخیا همون اصلا نرید

جدید نیست. من دوستم از آفریقا اومده بود و اونجا با ی امریکایی ازدواج کرده بود و یکی از پولدارهای تهرانن. عروسی شو تو ی یکی از گرون ترین رستوران های تهران گرفت و گفت کادو نمیخوام هرکس پول شامشو حساب کنه. بنظرم خیلیم عالیه. طرف پنج نفر ادم میاد در حد سه ملیون هزینه میشه، صدتومن میزاره تو پاکت یا ی شال هدیه میده!!!!