2777
2789
عنوان

جاری پرووو

| مشاهده متن کامل بحث + 1034 بازدید | 67 پست
پدرشوهرم بهم رواتداخته الان اومده خونمون ک بیاین چی بگم اخه

بگو بابا جون عزت شما سر چشم ولی ایجوری داره بهمون توهین میکنه ما عروسک دستش که نیستیم سیاهی لشکر جمع کنه تولد لاکچری و عکس بگیره پزم بده

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اره عوضی گدا گشنه خالمم هس ب یک ننگ دنیا

جاریت خالته؟مارومون نمیشه به یکی بگیم بدهی رو برگردون این چه جوری انقدرو داره!

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
پدرشوهرم بهم رواتداخته الان اومده خونمون ک بیاین چی بگم اخه

شوهرت چی میگه ؟؟؟مهمونی اینجوری ندیدم تا حالا

عشق فقط یعنی خدا  من آدمیم که رفتارمو با شعور طرف ست میکنه پس اگر از رفتارم ناراحت شدی به شعورت نگاه کن...
ببین برو تولد کلی خوش بگذرون نه پول شام بده نه کادو من بودم صددرصد این کارو میکردم باهرکس بایذ مثل ...

منم بودم از خونه غذا میبردم کادو هم نمیدادم میگفتن چرا ندادی میگم مگه شام بهمون داد

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
ببین برو تولد کلی خوش بگذرون نه پول شام بده نه کادو من بودم صددرصد این کارو میکردم باهرکس بایذ مثل ...

شوهرمن شاید شام بقیه روهن حساب کنه😒

تیـکرتولـدیڪسالگـی قنـدمـامـان🧿💙
جاریت خالته؟مارومون نمیشه به یکی بگیم بدهی رو برگردون این چه جوری انقدرو داره!

ارع ساده گیراورده اینقدر ک جواب ندادم ب منم زنگ نزده ب شوهرم گفته

تیـکرتولـدیڪسالگـی قنـدمـامـان🧿💙
ارع ساده گیراورده اینقدر ک جواب ندادم ب منم زنگ نزده ب شوهرم گفته

نروشوهرتم نذاربره بگومسخره مون کرده الان شامی تو رستوران بالا۳۰۰هست

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

به نظر من برید ولی یه کادوی کوچیک ببر و باشوخی بگو در حد آنچه صرف کردیم .☺️

شاید پذیرایی و کیکشون گرون باشه .

بدم نیست خیلی .خوش بگذرانید

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.