2777
2789
عنوان

کتک زدن بچه😶😶

251 بازدید | 4 پست

همسایه بغلی‌مون خیلی سروصدا دارن همشون

ولی چیزی که بیشتر از همه اذیت کنندس دعواهاشون با بچشونه که دبستانیه

یعنی هرروز بدون استثنا صدای داد زدن سر بچه و کتک کاری و دعوا و جیغ و گریه های دختره هست

میدونم کاری ازم برنمیاد و صرفا حق اینو دارم که بابت سروصداشون اعتراض کنم ( که تا حالا فایده نداشته!)

بچشونه به خودشون مربوطه درست، ولی خب ادمیم، واقعا حال آدم بد میشه تو این فضا که همش یه بچه اونور دیوار داره گریه میکنه داد میزنه... 

کاش خانواده ها قبل بچه‌دار شدن یه کم نحوه درست تربیت کردن هم یاد بگیرن

همین الانم صدای گریه اینجاست باز😑😑

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم می تونی زنگ بزنی اورژانس اجتماعی ، 123 ، من چند مورد شنیدم درباره بدرفتاری با بچه ها که رسیدگی کردن

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
عزیزم می تونی زنگ بزنی اورژانس اجتماعی ، 123 ، من چند مورد شنیدم درباره بدرفتاری با بچه ها که رسیدگی ...

اگه واقعا رسیدگی بشه که خیلی خوبه

یه جوری نشه که اینا از قبل بدتر شن آخه خیلی خونواده عجیبی‌ان حداقل تو حقوق همسایگی که جز لجاجت و بی‌ادبی چیزی ندیدیم

مرسی از راهنماییتون❤❤