2777
2789
عنوان

جوش

106 بازدید | 16 پست

ی درمان اساسی برای جوش های چربی بینی گونه بگید من ک اینقد  پیلینگ کردم پوستمو لک قرمز جای اسکار افتاده البته درمانی ک با قرص راکوتان نباشه راکوتان خیلی عوارض داره

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یه سری ماسک هست 

مثل ماسک ماست و زرد چوبه یا ماست و حنا یا الواورا که برای جوش و جای جوش خوبن

اما چون شما مرتب جوش میزنی باید درمان از داخل بدن باشه ، فعلا اب زیاد بخور  ، ببین چه جوری میشه

نه سرسفید سرسیاه روی بینیم هرهفته باید پاکسازی کنم پوستم نابود شد از یک طرفم گونم جای اسکار در آورده ...

عرق کاسنی خوردی؟؟یا ناشتا جوشونده خاکشیر؟؟خیلی خوبن این دوتا میوه ام زیاد بخور  خیلی تاثیر داره

🙂💔
نه سرسفید سرسیاه روی بینیم هرهفته باید پاکسازی کنم پوستم نابود شد از یک طرفم گونم جای اسکار در آورده ...

ماسک سدر و ماست ماست ابلیمو بزن

برای سرسیاه هم برو داروخونه ماسک ذغال سیاه بگیر هرهفته هم سفیده تخم مرغ هم بزن کف کنه بزار رو جوش های سرسیاه

همه رو می‌بخشم به جز اونی که تو بچگیام وقتی قهر میکردم شام نمیخوردم می‌گفت:ولش کنین حتماً گشنش نیست:)

اگه جای جوش داری ، سریع برو دکتر که با لیزر و . . . حلش کنه

منم رو گونه م جوش میزدم ، اهمیت ندادم الان هر چی دکتر میرم فایده نداره، جاش هست

اگه جای جوش داری ، سریع برو دکتر که با لیزر و . . . حلش کنه منم رو گونه م جوش میزدم ، اهمیت ندادم ا ...

من میخوام با لایه برداری طبیعی حلش کنم چند نفرو میشناسم رفتن پیش دکتر زده داغون ترش کرده دکترش باید خوب باشه