rahajoooooon مدیر استارتر عضویت: 1399/11/25 تعداد پست: 4751 عنوان کی میدونه ؟ 71 بازدید | 13 پست چجور دست نیافتنی باشیم؟که یه پسر همش دنبالمون باشه. تلاش کنه 🤔 1401/01/22 | 17:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ms_mina عضویت: 1400/01/04 تعداد پست: 1642 برای هرکس یک جورهشما اول باید بفهمی دست نیافتنی از دید اون آقا چیه خدایا من چشمام میبندم و تو زندگیم رو با رنگهای خودت نقاشی کن😍💫
rahajoooooon مدیر استارتر عضویت: 1399/11/25 تعداد پست: 4751 برای هرکس یک جوره شما اول باید بفهمی دست نیافتنی از دید اون آقا چیه چجوری بفهمم؟نمیتونم برم ازش بپرسم که میفهمه
ms_mina عضویت: 1400/01/04 تعداد پست: 1642 چجوری بفهمم؟نمیتونم برم ازش بپرسم که میفهمه عزیز باهاش ک صحبت کردی رفتارش دیدیاز طریق اونها راحت میشه فهمید خدایا من چشمام میبندم و تو زندگیم رو با رنگهای خودت نقاشی کن😍💫
منظومه_چشمام عضویت: 1400/09/09 تعداد پست: 25392 همین ک زیادی در دسترس نباشی صد هیچ جلویی •دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/ •اگع الماس نباشع برا من نیست:/ •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/ ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
rahajoooooon مدیر استارتر عضویت: 1399/11/25 تعداد پست: 4751 عزیز باهاش ک صحبت کردی رفتارش دیدی از طریق اونها راحت میشه فهمید 😕سخت شد.ببخشید ولی من این همه باهاش حرف زدم متوجه نشدم. شاید گیراییم کمه
saraamw عضویت: 1401/01/05 تعداد پست: 487 بی محلی کن ن اینطوری سرد میشن عشق آتشین و شاهزاده خر سوارو بیخیال!بگرد دنبال کسی که کنارش آرامش داری،حال دلت خوشه ..............اوس کریم ناموسا کی بغلت میکنه! که انقدر ارومی؛ 💔..............خدایامن اگه یبار دیگه خواستم زیادی مهربون بازی دربیارم با رعدوبرق بزن منو نصف کن با تشکر
ms_mina عضویت: 1400/01/04 تعداد پست: 1642 😕سخت شد.ببخشید ولی من این همه باهاش حرف زدم متوجه نشدم. شاید گیراییم کمه شاید اون خودش نخواسته بفهمی یک آدمهایی مثل من از اینکه بقیه از شخصیتشون خبر دار بشن بدشون میاد و جواب آدمها رو جوری میدن که طرف نتونه حدس بزنتش خدایا من چشمام میبندم و تو زندگیم رو با رنگهای خودت نقاشی کن😍💫
rahajoooooon مدیر استارتر عضویت: 1399/11/25 تعداد پست: 4751 شاید اون خودش نخواسته بفهمی یک آدمهایی مثل من از اینکه بقیه از شخصیتشون خبر دار بشن بدشون میا ... اینجورب خیلی بده که .من باید بتونم بفهممش و درکش کنم 😔نمیخام جوری باشم ک فک کنه منو همیشه داره و براش عادی باشم
ms_mina عضویت: 1400/01/04 تعداد پست: 1642 اینجورب خیلی بده که .من باید بتونم بفهممش و درکش کنم 😔نمیخام جوری باشم ک فک کنه منو همیشه داره و بر ... دیه هرکس یک تز اخلاقی داره😂 خدایا من چشمام میبندم و تو زندگیم رو با رنگهای خودت نقاشی کن😍💫