2777
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ما ارثی داریم نه فقط از استرس دور شو زیادم عصبی نشو خودتو کنترل کن تنها راه همینه سرچ کن  از ن ...

من عصبی هم نمیشم میاد تو کل خانوادمو و فامیل فقط منم خیلی تو عذابم هر روز شده 

همدردیم منم بریدم هیجی جواب نداد امضامو ببینم کاش قط دردبود الان شش ماه سنگینی سرم دارم😭

الهی بگردم سر منم گاهی سنگین میشه قبلنا هفته ایی سه بار بود الان هرررر روز خدا 

درکت میکنم الهی که زودی خوب شی 

دكتر خوب رفتي؟؟ 

دکار یه ۷و۸ تا توهمین سال گذشته رفتم ولی همشون گفتن میگرنه درمان نداره قرص دادن اون ۱۵و۲۰ روزمیخورم بی فایده 

اخه لفنتی میگرن بقیه گهگای میگرن من دائمی هرروزه است خسته شدم دلم مرگ میخواد حتی قبل عیدحجامت و زالوهم رفتم بی فایده بود 

نه گلم چک نکردم پرولاکتین چی هست ؟

چن سالته؟ سردردی که طول بکشه باید ام ار ای بدی و بعد هم هورمون پرولاکتین توازمایش خون چک بشه

سه روز بعد اتمام پریودی این ازمایش خون انجام بده 

پرولاکتین بالا باشه باعث سردرد میشه و همینطور باعث ناباروری…

دکار یه ۷و۸ تا توهمین سال گذشته رفتم ولی همشون گفتن میگرنه درمان نداره قرص دادن اون ۱۵و۲۰ روزمیخورم ...

گلم میگرنه برای منم هر روز شده هیچ قرصی هم اثر نداره دیگه برام 

چن سالته؟ سردردی که طول بکشه باید ام ار ای بدی و بعد هم هورمون پرولاکتین توازمایش خون چک بشه سه روز ...

۳۵ سالمه ده ساله میگرن دارم و هر سال بیشتر از قبل شده الان دیده هر روزه نمیدونستم هورمون پرولاکتین باید چک شه دو سه تا دکتر رفتم فقط دارو داد که اثر نکرد این هفته میرم میگم برام بنویسه پرولاکتین رو 

خیییلی لطف کردی فدات شم بهم کمک کردی 

عید جایی مهمون بودیم و یه خانم مسنی بود گفت درمان میگرن فقط اینه که هر وقت رفتی حموم آخرش سه قلپ از آب حموم که داره می‌ریزه رو سرت بخوری .....  من میگرن ندارم و کلا یادم رفته بود اینو یهو تا عنوان تاپیک رو دیدم یادم اومد ... شما که همه کاری کردین یه مدت هم این کارو کنین ببینین شاید جواب داد

یک مرد واقعی همانطوری با همسرش رفتار میکند که میخواهد مرد دیگری با دخترش رفتار کند......
2790
2778
2791
2779
2792