2777
2789
عنوان

عصب کشی دندان

718 بازدید | 18 پست

سلام کسی میدونه چند روز بعد عصب کشی روکش میزارن بلافاصله یا بابد طول بکشه؟؟

من دکتر گفت برات عصب کشی میکنم وروکش اما روکش سفید نیست انگاری خمیر دندون وشکل دندون نیست اصلا قشنگ تابلو؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هزینش چند پر کردن

میزنم گیتارو میخونم 😍🙃میزنی زااار و میدونی🙃من اینجوری خالی میشم 🙃🙃تو اینجوری نمیتونی😔🙃میرم تو ماشینو فقد با ی موزیک داد میزنم. میرم ولی یادت نره. برنده بازی منم 😏برو و دوراتو بزن. میرمو دور نمیزنم 😢😏      

یعنی چی!

بعد عصب کشی بهت دارو میده یه چیزی شبیه گچ میزاره که غذا بخوری زود کنده میشه..

باید خیلی رعایت کنی تا اسیب نزنی به اون دندون تا نوبتت شه.. بعد میری برات پر میکنه و اگر گفته روکش لازم داره برات دندون رو تراش میده و روکش رو میچسبونه روش‌... الان من متوجه نشدم تو اون ماده گچ مانند رو میگی یا دندونت رو روکش کرده و تموم شده...🤔

من دستیار دندانپزشکم

هر دندون عادی که شرایط خوبی داشته باشه رو یک جلسه بعد از عصب کشی و پرکردن تاج میشه روکش کرد

مگر خوده دکتر صلاح ببینه مدتی دندون رو زیر نظر داشته باشه

اون خمیری که شما میگی خمیر پانسمان هست 

حتما دندونتو تراش داده پانسمان گذاشته تا جلسه بعد

هنوز کار داری عجله نکن

وقت بعدیت کیه؟

من عصب کشی وپرمیکردبرام بعد روکش روکش هم عین قالب دندونه ورنگش رو خودت انتخاب میکنی مثلا خیلی سفید میخواس یارنگ دندون خودت....یا روکش سرامیکی...

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
یعنی چی! بعد عصب کشی بهت دارو میده یه چیزی شبیه گچ میزاره که غذا بخوری زود کنده میشه.. باید خیلی ر ...

امروز رفتم برا عصب کشی دندونم عصب کشی کرد بعدش یه چی شبیه به گچ گذلشته تو دهنم نمدونم همون روکش یا هنو کار دارع؟؟

برای من روکش نکرد . همون فقط پرش کرد 

منم چند تا پر کردم روکش نکردم گفتم با مواد سیاه پر کنه ظاهرش زیبا نیست ولی دوام مواد سیاه بیشتر از اون سفید هاست..تا جایی که برام کار کمه استفاده میکنم تا اگر بیشتر خراب شد روکش کنم.. حیفه دندون تراش بخوره و روکش کنی.. دیگه هیچی نباید باهاش بخوری که رنگ نگیره نشکنه.. مخصوصا من که با دیدن پفک و ته دیگ دندون مندون یادم میره..

من دستیار دندانپزشکم هر دندون عادی که شرایط خوبی داشته باشه رو یک جلسه بعد از عصب کشی و پرکردن تاج ...

گفتن زنگ میزنه ولی منشی گفت هزینه عصب کشی ۴۵۰ روکش هم ۴۰۰ این جلسه واریز کن

ولی یع چی شبیه گچ ریخته تو دندونم 

روکش همون کچ هست یا یه چی دیگه؟؟ 

اخه خیلی زشت انگاری یه توده خمیر دندون بزارن لای دندونت  روکش اینجوری اصلا؟؟

نمیدونم والا اونطوری که میگی نیست . خیلی تمیز کار کرده . شاید برای شما هنوز پرش نکرده. . چون وقتی عصبشو میکشن یه موقت یه پانسمان میکنن بعد برای پر کردن درست میشه ‌‌برای من گفت نیاز به روکش نداری  

منم چند تا پر کردم روکش نکردم گفتم با مواد سیاه پر کنه ظاهرش زیبا نیست ولی دوام مواد سیاه بیشتر از ا ...

اره دقیقا همینطوره 

منم با  همون ماده سیاه دندونم رو پر کرد . گفت سفیدا ماندگاری و مقاومت کمتری دارن. اتفاقا دندون پزشک هم اشنامون بود برای همین زیاد سفارش کردم بهشون . همین رو بهتر میدونست