2777
2789
عنوان

کنکور

208 بازدید | 30 پست

دوماه دیگه کنکور دارم

رشته مم ریاضیه 

اما اصلا حس درس ندارم.قبل عید اوضاعت خوب بود ولی الان حتی حس این که سمت کتاب بخرم ندارم و همش خوابیدم

شرایط خونه مون هم خیلی بده

از طرف رسول دوممه و نمیخوام بازم بموتم

شرایط مشاور گرفتنم ندارم

چیکار کنم بنظرتون😭😭😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این گور به گوری هم تموم میشد خلاص میشدیم

آدم باید یکیو داشته باشه که خودشو بخاطرش جمع و جور کنه،پولاشو جمع کنه،پس انداز کنه،هدیه بخره،یه کارایی رو انجام نده یه اخلاقایی رو ترک کنه،نه ازترسش باشه ها فقط بخاطر وجود خود طرف باشه،اینجوری که بشه دیگه رابطه  شیرین میشه نه زجر آور،یکیو که پیدا کردین که این حسارو بهش داشتید ترکش نکنید...تو همون آدمِ زندگی منی محمدجانم💙باتو بود که فهمیدم آدم چقد میتونه خوشبخت باشه با تو بود که فهمیدم از ته دل خندیدن یعنی چی خودت که میدونی من وقتی پیش توام چقد خنده هام واقعیه فقط امیدوارم یه روزی نباشه که تو نباشی و من تو این دنیا باشم..... یا باب الحوائج سر سفره عقد به خودت توکل کردم خودت هوای من و همسرم و زندگیمو داشته باش
منم خیلی خسته شدم ولی میخونم چون میدونم بعدا مث سگ پشیمون میشم که چرا نخوندم 

من پارسال رتبم ۱۱هزار شد

به خودم قول داده بودم امسال خوب بخونم

ولی اصلا حس درس رو ندارم هی بهونه تراشی میکنم

عزیزم مشاوره و اینا رفتن فقط میتونن بهترت کنن ولی کمک اصلی رو باید خودت به خودت بکنی 

همه حسای منفی رو ی کاغذ بنویس بعد اتیش بزن یا ی کار کن که سبک بشی بعدش روحیت و تقویت کن حالا چ با اهنگ چ به سرگرمی چ با چیزایه دیگه ، ببرش بالا 

یه برنامه ریزی حسابی بکن بشین بخون هروقت خسته شدی و بریدی به اخرش فک کن که اگه از همین الان اگه شروع کنی خدا رو چ دیدی شاید رتبت ۳ رقم ۲ رقم شد :)💕 به خودت ایمان و اعتماد داشته باش! به جو خونتون هم اهمیت نده سخت هست ولی به چیزی ک علاقه داری فکر کن و سمت هدف و خواسته هات برو 

مطمئن باش موفق میشی

ی مورد از نزدیکانم دیدم ، معدل سال دوازدهم تجربی ۱۵ بود ولی رتبش شد ۱۰۲ ، توهم میتونی😍😃🌸

ایا ان ها که با جان ِ خود کردی ؛ دلیل ِ کرده خود با جانت بازگشت؟ 

سلام عزیزم

یه سایتی هست به اسم مدیکال استوز که دانش اموزای کنکوری و پشت کنکوری هستن وساعت مطالعه و تعداد تست هاشون هم مینویسن 

اگه دوست داری عضو شو ایشالله که بهت کمک میکنه تا بتونی رقابت کنی و ساعت مطالعت رو افزایش بدی

برو سایت انجمن کنکور ، کسایی که در عرض ۵۰ روز موفق شدن  اگه خواستی دوسه هفته استراحت کن سمت کت ...

از یه هفته قبل اسفند سمت کتابا نرفتم

الانم استرس زمان رو دارم