2777
2789
قرص میخورین برا هورمون هاتون؟

حدود یکسال قرص میخوردم، اما الان ۹ ماهه دیگه نمیخورم

قرصها بدن بهشون مقاوم میشه و دیگه جواب نمیده مثل اسپیرونولاکتون و سیپروترون و ... حتی ممکنه بدتر هم ریزش و بقیه علایم برگردن. راه حل طولانی مدت نیستن قرصها.

لطفا امضامو بخون:لطفا کاربرای زیر ۲۰ سال منو ریپلای نکنید/کاربرای متعصب،بددهن و بی فرهنگ هرگز منو ریپلای نکنید. در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما هم جلوی موهاتون کم شده؟

من هم جلوی موهام ی گردی وسط و شقیقه هام خالی شده بود،فرقم باااز شده بود،الان بهتر شده.

دست میزدم ب موهام براحتی ۱۰ تا تار مو میومد تو دستم

کمکاری تیرویید هم دارم،فقط برای تیرویید ی قرص ریز هرروز صبح میخورم.

لطفا امضامو بخون:لطفا کاربرای زیر ۲۰ سال منو ریپلای نکنید/کاربرای متعصب،بددهن و بی فرهنگ هرگز منو ریپلای نکنید. در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

شما پس چی مصرف میکنین

چیزی مصرف نمیکنم

فقط اصلاح سبک کردم

روغن بازاری حذف کردم، قندوشکر و لبنیات بجز پنیر رو هم حذف کردم. خوابم تنظیم کردم. اگه بتونی استرس رو هم کنترل کنی خیلی خوب میشه و ورزش روزی نیم ساعت.

دست ساز دکتر داده توش ماینوکسیدیل پنج درصد هست و قرص اسپیرولاکتون میخورم و سپتیرون

آها من دارم پاک دارو دو درصد میزنم، شما اسپیرونولاکتون رو دکتر لا چه دوزی برات شروع کرد؟ من یه سال و نیم فیناستراید خوردم بی فایده بود

تو رو سننه قربونت برم که من عقایدم چیه🥰
نه دیگه به هیچ عنوان در نمیاد موهای ریخته شده من مشکل هورمونیم چند ساله که حل شده ولی موها بر نگشت&n ...

درمیاد اگه زود به دادش برسی مثل قبل نمیشه البته

ما از آنان که تسلایشان می دادیم غمگین تر بودیم ...
نه دیگه به هیچ عنوان در نمیاد موهای ریخته شده من مشکل هورمونیم چند ساله که حل شده ولی موها بر نگشت&n ...

ریزش هورمونی بدون ماینوکسیدل برنمیگرده دیگه

تو رو سننه قربونت برم که من عقایدم چیه🥰