2777
2789
عنوان

بچه های دهه نود😐

| مشاهده متن کامل بحث + 827 بازدید | 61 پست

بادی گی میای هایا

اینا تو برنامه کودک ها نمیگن؟ 

2💞سال گذشت خدا    2 ساله که منتظرم   من ناامید نمیشم خدا   تو هم نا امیدم نکن💞شنیدم که ضامن اهو شدی امام رضا   میشه ضامن منم بشی پیش خدا؟ 💞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم سرچ کردم بازم نفهمیدم ...😐 حتی تاپیک های درموردش هم چک کردم نفهمیدم ... تورو خدا مرا در خماری ...

اگه بگم نی نی یار هر دو تا مون رو لغو کاربری میکنه😑😂

کاربری از سال جدید یعنی 1403 دست بنده ست شعر و ادبیات روحمو نوازش میده برای اروم کردن خودم دوست دارم اینجا بنویسم..... من چی بودم اگه تو مادرم نبودی تو که بهونه وجودی تویی که روضه کبودی صلی الله علیک یا فاطمه الزهرا
بادی گی میای هایا اینا تو برنامه کودک ها نمیگن؟ 

نه بابا😂💔

کاربری از سال جدید یعنی 1403 دست بنده ست شعر و ادبیات روحمو نوازش میده برای اروم کردن خودم دوست دارم اینجا بنویسم..... من چی بودم اگه تو مادرم نبودی تو که بهونه وجودی تویی که روضه کبودی صلی الله علیک یا فاطمه الزهرا
اگه بگم نی نی یار هر دو تا مون رو لغو کاربری میکنه😑😂

عههههه گرفتم دیگه 

خو از همو اول بگو ازوناییه ک خیلی اوضاع خیطه 😂😂😂

عشق یکطرفه اینطوریه ک:اون چاقو گذاشته بیخ گلوت و داره میکشتت . .و تو همون لحظه میگی مواظب باش دستتو نبری :)
معنی این جمله چیه عزیزم؟ فشار بخور معنیش چیه؟ یعنی فشار خونت بره بالا؟

من دیگه حرفی نمیزنم🏃🏻‍♀️

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

با اشاره بگو معنیش رو.کامل نگو

نمیشهههه😂