2777
2789
عنوان

خواهرم....😔😔

729 بازدید | 32 پست

خواهرم ۲۸ساله و متاهله از زمان مجردیش که ۱۸ ساله بود خیلی از آقای احسان علیخانی خوشش میومد مرتب بهش فکر میکرد همش تو رویا بود که الان مثلا تو یه برنامه دیدتش عاشقش شده و....تا اینکه خواهرم ازدواج کرد ولی همچنان این فکر و خیالات ادامه داره ساعت های زیادی رو تو گوشی میگذرونه تا تک تک کلیپاشو تو اینستا ببینه کلا شب تا صبح رو با فکر به آقای علیخانی سر میکنه از زندگی افتاده😔😔

چه کار باید کرد؟ مشاور کمکش میکنه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یاخدا،یه جوری بهش بفهمونیدشوهرداره خیانت نکنه ب شوهرش فکرکردن به شخص دیگه باوجودشوهر،واویلا خداکمکش کنه.بریدروانشناس

خدایابخاطرگناهانم من روببخش. زورم به صدتا دختری که نگات میکنن میرسه ولی زورم به اونی که تو نگاش میکنی نمیرسه.میگن با کسی که عاشق بوده وارد رابطه نشو باهاش وسط بهشت باشی صدای عشقشو از جهنم بشنوه میذاره میره

عزیزم ان شاالله به زودی فراموش کنه🙏 

برای سلامتی و آرامشش حمد میخونم

اگر خیلی اذیت میشه بهتره بره مشاوره کمکش میکنه

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت

کدوم شهرن خواهرتون شاید فقط ازش خوشش میاد

برای قبولی دانشگام یه دعای کوچیک میکنی؟ 🌚‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌                                                                                                                         •  تـــنها بازمــانده ســکاها 🕊                                                                                                                          عاشیق سوزون گیزله در :)