2777
2789
عنوان

جنسیت جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 447 بازدید | 20 پست
وا ۲۴ هفته مگ میشه معلوم نباشه😳 من ۱۷ هفته رفتم آنومالی باشک گفت دختر

به خدا من تو انومالی پرسیدم جنسیتش چیه سرم داااااد زد که خانووووم مگه تو انومالی جنسیت میگن؟ منم یکم نگاش کردم اومدم بیرون . الان میخوام سونوگرافی دیگه ای برم ببینم اونم همینشکلی بداخلاقه یا نه؟ نگاه قبل من یه خانومه اونجا بود دکتره انقد باهاش. خوش اخلاقه همه مریضایی که برای بار دوم میرن مطبش باهاشون احوالپرسی خیلی گرمی میکنه منو میبینه اخم میکنه روشو میکنه اونور رد میشه . هرسوالی هم بپرسم با داد جواب میده. خب نمیتونم بهش بگم خب عنتر، من باید واسه این بچه خرید کنم یانه؟ خب نمیدونم دخترونه بخرم یا پسرونه . 

آره اتفاقا ی دختر ۱۹ ماهه دارم ک عاشقشم همش با خودم میگم نکنه سونو اشتباه کرده و دومی پسره😁😁😁

عزيزم ايشالا دخترات بزرگ شدن يه داداش مياري براشون

راز موفقيت و آرامش در زندگي چراغ خاموش زندگي كن✨

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به خدا من تو انومالی پرسیدم جنسیتش چیه سرم داااااد زد که خانووووم مگه تو انومالی جنسیت میگن؟ منم یکم ...

خب دکترتو عوض کن اگ اونقد بد برخورد میکنه

اگ باهمه اونطوری باشه میگی مدلشه ولی اگ فقط با تو اونجوریه ک عجیبه والا

آخه بعضی دکترا مدلشونه من دکتر قبلیم یعنی تو بچه اولم دکتره خیلی اخلاقش تند بود ولی همه میگفتن تنده با یه نفر اونطوری نبود

خب دکترتو عوض کن اگ اونقد بد برخورد میکنه اگ باهمه اونطوری باشه میگی مدلشه ولی اگ فقط با تو اونجوری ...

به خدا از صبح هرچی تاپیک راجبه بارداری بود رفتم پرسیدم یه دکتر دیگه که زن باشه. هیشکی جواب نداده .

بابا این با من فقط لج کرده خاک توسر.

میترسم بچه هم مشکلی داشته باشه ولی این از روی لج و لجبازی با من چیزی نگه

😞😞😞 شانس منو میبینی بعد نود و بوقی حامله شدم اونم دکتره باهام اینجوریه