2777
2789
عنوان

رژیم لاغری

110 بازدید | 9 پست

سلام من قبل ازدواجم 13کیلو لاغر کردم... اما 9ماهه ازدواج کردم وزنم برگشته سرجاش. خیلی چاق شدم😔قبلا خیلی اراده داشتم و زود لاغر میشدم ولی الان اصلا نمیتونم لاغرشم. شکم در اوردم پهلو و چربی پشت کتف. بازو. و.... تروخدا بهم کمک کنید یه راهی پیش پام بزارید یکم لاغرشم... خستع شدم. بجز اینکه بد تیپ شدم فشار اورده روی ستون فقراتم و کمردرد و پا درد شدم باید وزنم کم بشه.... میشه بهم انگیزه بدین و راه های لاغری پیش پام بزارید ممنون میشم😥😥😥😔😔و بگین توی ماه رمضون که روزه میگیرم چطوری لاغرشم

میدونم اینو بگم میگید خدا بهم رحم کرده منم یجورایی اینه تو بودم خیلی خیلی غذامو کم کردم تو یه ماه ۷ کیلو کم کردم

هیم هرکی ی علاقه ای داره:] به علایق هم احترام بزاریم:)  چ سیاه پوست چ سفید پوست همه زیبا هستن دلیلی برای نژاد پرستی نیست(: بعضی حرفا از شلیک گلوله هم کشنده ترن! 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ورزش چی؟ ورزشم میکردی؟ 

نه نمیکردم

هیم هرکی ی علاقه ای داره:] به علایق هم احترام بزاریم:)  چ سیاه پوست چ سفید پوست همه زیبا هستن دلیلی برای نژاد پرستی نیست(: بعضی حرفا از شلیک گلوله هم کشنده ترن! 

عزیزم ماه رمضون واسه وزن کم کردنه فقط کافیه مراقب تغذیت باشی

افطاری شیرینی و غذاهای چرب بزار کنار ،چای و خرما ،سوپ جو و یذره نون و پنیرکم چرب و سبزی 

سحری هم غذاهاتو کم روغن درست کن و به اندازه ای بخور ک فرداش ضعف نکنی ن اینکه بترکونی خودتو از خوردن ،نوشابه نخور ،با سالادت سس نخور 

بین افطار تا سحر چایی سبز با دارچین و زنجبیل بخور ب اندااازه ها، ک سوخت و ساز بدنت بره بالا 

و بین افطار و سحر ،هوا هم خیلی خوبه ،نیم ساعت حداقل ب بالا برو پیاده روی با خانوادت 

پیاده روی برای لاغری هم ی اصولی داره سرچ کن تو اینترنت تا حسابی عرق کنی و بدنت ب چالش کشیده بشه

من 5 کیلو اضاف داشتم فقططط با ورزش کم کردم همین ولی پرخورم نیستم ولی خوب چون ورزش میکنم هر روز میسوزونم 

من همون کاربری madam قبل هستم ده سال خواننده خاموش بودم و دوبار هم کاربریم لغو شد ...دعا کنید ارامش بیاد به زندگیم و منم خومه دار بشم🙏 و بتونم ی زن خیلی موفق بشم دوست دارم به اوووووج برسم 😊 خدایا بابت تمااااااام داشته هام و داده هات شکر راهم رو هموار کن بتونم به زندگیم سامان بدم من لیاقت بهترینارو دارم خدایا هواست به منم باشه 😍😔🙏
بستگی ب ساختار بدنتون داره عزیزم ،ولی پارسال یکی از دوستام از اول تا آخر ماه رمضون اینطوری پیش رفت ، ...

چقد خوب.. دعا کنید منمم اراده کنم 13کیلو مث قبلا کم کنن.... خیلی دپرسم😔😔😔الان ک پریودم متاسفانه انشاالله بقیه ماه رمضون ببینم چیکارمیکنم

چقد خوب.. دعا کنید منمم اراده کنم 13کیلو مث قبلا کم کنن.... خیلی دپرسم😔😔😔الان ک پریودم متاسفانه ا ...

چیزی نیس ک انقد ناراحتی نداره 

من تو عقد رسیدم ب ۷۳ حالم از خودم یهو بهم خورد و بعد شروع کردم الان ۵۷ کیلویم ،۱۶ کیلو بدون عوارض و برگشت🤲🤲با کم خوری و سااالم خوری و ورزش