2777
2789
عنوان

خاستگاری

145 بازدید | 10 پست

سلام

خیلی جالبه...دو سه روز خاستگار برای من اومده فقط حرفش رو زدن که من جواب بدم بریم بیرون...من گفتم نه..چون اصلا دیگه حوصله ندارم..

بعد همش مامانم میره پیش خواهر کوچکترم و با هم حرف میزنن....هیچی هم به من نمیگن...واقعا دارم شاخ درمیارم دیگه....

دلم اون معجزه خدا رو میخواد که اگه بشه چی میشه😍😍😍😍

چرا گفتی نه مثلا؟🤔

انقدر بدم میاد بعضی دخترا الکی میگن نه....

ببین دختر تا یه سنی براش خواستگار میاد بااااااااااور کنید از اون سن به بعد خودتونو بکشید هم نمیتونید یه کسی رو برای خودتون پیدا کنید

مگر اینکه شرایطش غیر معمول باشه

چرا گفتی نه مثلا؟🤔 انقدر بدم میاد بعضی دخترا الکی میگن نه.... ببین دختر تا یه سنی براش خواستگار م ...

تاپیک های قبلیمو بخونید قبلا خیلی دوست دااشتم ازدواج کنم خانواده ام نمی زاشتن و ایراد میگرفتن...الان حدود ۶ ماه من خودم دیگه قیدشو زدم چون دیگه حوصله جروبحث و دعوا و‌.. ندارم...

حالا هم مامانم میخواد زود ازدواج کنم ولی بابا که اصلا...میگه شرایط مالی  ندارم و...

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

تاپیک های قبلیمو بخونید قبلا خیلی دوست دااشتم ازدواج کنم خانواده ام نمی زاشتن و ایراد میگرفتن...الان ...

ببین الان سنت جوری نیست که بخوای با خانوادت انقدر راه بیای

تو الان یه دختر بالغی که خودت باید تصمیم بگیری واسه زندگیت.

پس بذار برات خواستگار بیاد خودت بسنج ببین آدم زندگی هست یانه؟

ضمن تحقیقات محلی و سرکارش

بابات دیگه وضیفه ی خودشه بدونه وقتی دختر دم بخت تو خونه داره باید یه پس اندازی برای ازدواجش داشته باشه

پس به شرایط بابات نگاه نکن

یه چیزی هم بهت بگم پدر و مادر عزیزن خییییییلی

ولی اگر تو الان بخاطر شرایط خانوادت قید ازدواجتو بزنی همین خانواده فردا نمیگن دستت دردنکنه

منتظر باش چیزای خیلی بدتری بشنوی

پس به فکر خودت باش چون اگر تو توی زندگیت موفق باشی اونا میگن بچه ی ماست و بهت افتخار میکنن ولی اگر خدایی نکرده نقصی وجود داشته باشه از بودن تو همیشه شرمنده ان 

ببین الان سنت جوری نیست که بخوای با خانوادت انقدر راه بیای تو الان یه دختر بالغی که خودت باید تصمیم ...

ممنونم عزیزم..چه قدر حرفات حق هست...

چند بارم مامانم بهش گفته تو نمیزاری این شوهر کنه...همین خود تو(بابام) چند سال دیگه میزنی تو صورتش که همه ازدواج کردن تو چی....

ولی بابای من متاسفانه فقط دنباله پوله خاستگاره و از اون طرف هم همش میگه این(من) بره سره کار من پول ندارم چیزی براش بخرم...

من پارسال سرکار میرفتم ۵۰ تومن وام گرفتم میخواستم برای خودم طلا بگیرم...دیدم ماشینش خرابه پول رو دادم ماشینش رو عوض کرده...الان که چند وقته تعدیل شدم دنبال کار هستم ولی هنوز پیدا نکردم...موقع قسط دادنش نمیدونی چیکار میکنه...همش تحقیر همش میگه تو تو خونه ای و هزار حرف دیگر...

ولی توصیت خیلی خوب بود حتما عمل میکنم..

ممنونم عزیزم..چه قدر حرفات حق هست... چند بارم مامانم بهش گفته تو نمیزاری این شوهر کنه...همین خود تو ...

همینه واقعا...خانواده عزیزن

ولی تو خودت از همه برای خودت عزیزتری

من پدرم رو راست بهمون میگه وقتی توی خونه ی شوهرتون هستین برام (پدرم) ارزش دارین ولی اگر روزی بخوایین برگردین نه تنها تو خونه ی من جایی ندارین بلکه احترامی هم از طرف من نمیبینید

خیلی حرف خوبی بهمون میزنه

شاید به ظاهر بد باشه

ولی با این حرفش مینو میفهمیم که خودمون باید دست بندازیم خودمونو نجات بدیم

همینه واقعا...خانواده عزیزن ولی تو خودت از همه برای خودت عزیزتری من پدرم رو راست بهمون میگه وقتی ت ...

دقیقا درسته...ممنون از راهنمایت گلم خیلی روم‌تاثیر گذاشت...

ممنونم عزیزم..چه قدر حرفات حق هست... چند بارم مامانم بهش گفته تو نمیزاری این شوهر کنه...همین خود تو ...

خودت بعد ازدواجت کاملا متوجه تغییر رفتار خانوادت میشی

که چقدر بعد ازدواج براشون عزیز و قابل احترام میشی

.

ولی الان براشون شدی آینه ی دق چرا؟.....چون داره از سن ازدواجت میگذره ولی تو هنوز تو خونشونی و هزارتا مسئله ی دیگه

ولی بعد ازدواج نمیتونن حتی بهت حرف کوچیکی بزنن چون دیگه مستقل از اونایی و خانواده ی خودتو داری

یه مثالی هم هست که میگه : طرف نه نون تو رو میده ، نه آب تو رو

پس نمیتونه تو زندگیت دخالتی داشته باشه

خودت بعد ازدواجت کاملا متوجه تغییر رفتار خانوادت میشی که چقدر بعد ازدواج براشون عزیز و قابل احترام ...

دقیقا...👍 آفرین

2790
2778
2791
2779
2792