2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

قانون جذب چند درصد احتمال داره جواب بده؟

یه صلوات مهمونم میکنی مهربون؟❤اگه برای عضویت تو نی نی سایت یه آزمون شعور سنجی ازمون میگرفتن شاید الان خیلیا تو سایت نبودن😅اگه توی یه تاپیک باهات بحث کردم و توی یه تاپیک دیگه باهات گرم گرفتم بدون نشناختمت🤐توی تاپیکای صلوات تگم کنید❤کسی که طرز فکرش با تو متفاوته دشمنت نیست🙃اسم هدفاتو آرزو نزار چون آرزو یه چیز تقریبا محاله☺از شکستات درس بگیر و پر قدرت تر بجنگ واسه هدفات🤗تو دل آدما دنبال خدا بگرد نه ظاهرشون😊کاربری دست سه نفره🙃

والا شما مشاوره نمیدی فقط میگی یه ورزشی هست اونو باید انجام بدی،میگم شوهرم فلان مشکلو داره میگی این ورزشو انجام بده انرژیش درست میکنه همه چیو،گرفتی ماروها😐

کلی گلسر خوشگل و خوشرنگ با هر سلیقه ای که هستین😍

تجربه خوبی از مشاوره رایگان ندارم😑😑

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  
والا شما مشاوره نمیدی فقط میگی یه ورزشی هست اونو باید انجام بدی،میگم شوهرم فلان مشکلو داره میگی این ...

والا من ورزش خاصی نمی‌دم بهت من حقیقت رو بهت میگم دوست داشتی انجام میدی دوست نداشتی انجام نمیدی 

والا شما مشاوره نمیدی فقط میگی یه ورزشی هست اونو باید انجام بدی،میگم شوهرم فلان مشکلو داره میگی این ...

قرار نیست چون تو نتیجه نگرفتی و عمل نکردی دیگران هم نتیجه نگیرن پس پست منفی نذار لطفا 

قرار نیست چون تو نتیجه نگرفتی و عمل نکردی دیگران هم نتیجه نگیرن پس پست منفی نذار لطفا 

اخه یعنی چی مثلا؟؟؟؟؟شوهر من بچه ننس  از ور دل مامانش نمیاد بیرون و هزارتا چیز دیگه،این توصیه شما قراره دقیقا چجوری درستش کنه اینارو؟شما بگو منو متوجه کن من انجام میدم 

کلی گلسر خوشگل و خوشرنگ با هر سلیقه ای که هستین😍
اخه یعنی چی مثلا؟؟؟؟؟شوهر من بچه ننس  از ور دل مامانش نمیاد بیرون و هزارتا چیز دیگه،این توصیه ش ...

من قبلاً برات توضیح دادم اما بازم توضیح میدم ،همه چیز به باور تو بستگی داره تو وقتی میگی همسرم بچه ننس داری به جهان هستی این ارتعاش رومیفرستی جهان هستی ام خوب یا بد بودن حرف تو رو نمی‌فهمه فقط تابع دستوراتته تا همونم بهت بده چون از اول این باور توی ذهنت شکل گرفته که شوهرت بچه ننس این هی داره برات تکرار میشه و تا وقتی که افکارت رو و طرز فکرت رو عوض نکنی داستان ادامه داره حالا عزیزم دوست داری قبول کن دوست نداری قبول نکن این قانون طبیعته 

اخه یعنی چی مثلا؟؟؟؟؟شوهر من بچه ننس  از ور دل مامانش نمیاد بیرون و هزارتا چیز دیگه،این توصیه ش ...

دوستان عزیزم من روانشناس نیستم و مدرک خاصی ندارم که خیلی ها میگن عکس مدرکت رو بذار ،من چندسال آموزش دیدم قانون جذب و حال خوب و مدیتیشن وپاکسازی و....من بااستفاده از این آموزش ها به دیگران کمک میکنم تاحالشون خوب بشه و به صورت رایگان برا همه انجام میدم و می‌خوام به دیگران کمک کنم تا حالشون خوب بشه پس لطفا توهین نکنین و اگر دوست داشتین من کمکتون میکنم اگرم نداشتین پس حقی ندارین اظهار نظر بکنین ممکنه کسی احتیاج کمک داشته باشه و با من حالش خوب بشه اما باخوندن پیام انرژی منفی شما پشیمون بشه پس لطفا نظراتتون رو برای خودتون نگه دارین من قرار نیست به کسی اسیب بزنم فقط می‌خوام مثل یه دوست به طرف مقابلم کمک ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌کنم تا هم نوعم از زندگی لذت ببره همین