2777
2789
عنوان

کنکوری ها لطفاااا یه لحظه

113 بازدید | 18 پست

اول از همه مرسی از دوستانی ک تاپیک قبلیم راهنماییم کردید 😊

خب حالا من سوالم اینه .تا الان مطالعه داشتم ولی نه منظم .مباحثو نصفه و نیمه خوندم .بنظرتون مبحثی جمع کنم خوبه؟چون هرجور برنامه ریزی میکنم روزی ۲ساعت فلان بخونم و اینا ....میبینم وقت نمیشع دیر تموم میشه .بنطرتون مبحثی جمع کنم مثلا بگم امروز گرما با فصل فلان زیست با یخورده از تابع خوبه اینجوری .به علاوع اینکه هر روز عمومی هم داشته باشم داخل برنامم.

لطفا نظراتتونو بگید خیلی برام مهمه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه سوال دارم ازت!امسال تاریخ ادبیات نداریم تو کنکور؟اگ ن جاش چی گذاشتن

امضامو بخون لطفا....من فقط یه چیز از خدا میخوام میشه حالا که چشمت به امضام خورد از ته دلت دعام کنی؟من دلتنگ امام رضام (:تنها راهش اینه اون رشته دلخواه قبول شم و  با خانوادم برم پابوس آقا لطفا دعا کنید دبیری قبول شم و برم پابوس آقا میشه؟🤍✨🌙یه روزی امام رضا واسطه میشه و برام معجزه میکنه من ایمان دارم بهش بماند به یادگاری۱۴۰۱/۱/۲۲خیلی دلتنگت بودمخیلی امام رضاتا اینکه ساعت ۳ شب رفتم و از کمدم مهری رو درآوردم که نوشته بود یاامام رضایادمه عموم رفته بود حرم و من خبر نداشتموقتی پدرم رفت زیارتش فقط بهش سوغاتی یه جعبه شیرینی داده بودمن شبا قبلش از امام رضا خواستم چیزی رو از مشهد برام بفرستهدلم شکست وقتی دیدم یه جعبه شیرینیهنزدیک پلاستیک رفتم گفتم شاید اون ته یه یادگار از آقا جانم باشهدیدم یه مهر هست اره یه مهر همون مهری که دیشب از شدت دلتنگی گذاشتم زیر بالشتم و شب خواب دیدم ضامنم شدآقا جانم دیشب خواب دیدم ضامنم شدیانقدر جیغ میزدم و گریه میکردم و پابه رهنه به همه میگفتم آقاجانم ضامنم شدمیشه میشه برا ۳ماه بعد بیام و بگم واقعا ضامنم شدی میشه آقاجانم؟امروز ۳ اردیبهشت ۱۴۰۱بماند به یادگار تا روزی ک بیام بگم ضامنم شدیمیام دیدنت با کلی شیرینیتموم حیاط حرمو با گریه قدم میزنم و شیرینی پخش میکنمبهشون میگم بهشون میگم آقاجانم ضامن دل شکستم شد🥺

سعی کن بیشتر مرور کنی و تست بزنی همین

امضامو بخون لطفا....من فقط یه چیز از خدا میخوام میشه حالا که چشمت به امضام خورد از ته دلت دعام کنی؟من دلتنگ امام رضام (:تنها راهش اینه اون رشته دلخواه قبول شم و  با خانوادم برم پابوس آقا لطفا دعا کنید دبیری قبول شم و برم پابوس آقا میشه؟🤍✨🌙یه روزی امام رضا واسطه میشه و برام معجزه میکنه من ایمان دارم بهش بماند به یادگاری۱۴۰۱/۱/۲۲خیلی دلتنگت بودمخیلی امام رضاتا اینکه ساعت ۳ شب رفتم و از کمدم مهری رو درآوردم که نوشته بود یاامام رضایادمه عموم رفته بود حرم و من خبر نداشتموقتی پدرم رفت زیارتش فقط بهش سوغاتی یه جعبه شیرینی داده بودمن شبا قبلش از امام رضا خواستم چیزی رو از مشهد برام بفرستهدلم شکست وقتی دیدم یه جعبه شیرینیهنزدیک پلاستیک رفتم گفتم شاید اون ته یه یادگار از آقا جانم باشهدیدم یه مهر هست اره یه مهر همون مهری که دیشب از شدت دلتنگی گذاشتم زیر بالشتم و شب خواب دیدم ضامنم شدآقا جانم دیشب خواب دیدم ضامنم شدیانقدر جیغ میزدم و گریه میکردم و پابه رهنه به همه میگفتم آقاجانم ضامنم شدمیشه میشه برا ۳ماه بعد بیام و بگم واقعا ضامنم شدی میشه آقاجانم؟امروز ۳ اردیبهشت ۱۴۰۱بماند به یادگار تا روزی ک بیام بگم ضامنم شدیمیام دیدنت با کلی شیرینیتموم حیاط حرمو با گریه قدم میزنم و شیرینی پخش میکنمبهشون میگم بهشون میگم آقاجانم ضامن دل شکستم شد🥺
یه سوال دارم ازت!امسال تاریخ ادبیات نداریم تو کنکور؟اگ ن جاش چی گذاشتن

خودمم نمیدونم .ولی اگه تجربی هستی نخون بنظرم .رو مباحث پراهمیت دیگه وقت بزار .

سلام عزیز

ببین منم مثل شما هستم کم و بیش

بعد چون وقت جمع بندی نیست سریع نکته طلایی مینویسم بدون وسواس و می‌چسبونم به دیوار اتاقم و هر بار که رد میشم نگاشون میکنم و مرور میکنم

وقت کمه ولب خب عزیزم خدا به زمان که محدود نیست

باید روزی ۱ دینی بخونی و فردا تستش جمع کنی اینجوری توی یک ماه آینده همین موقع همه عمومی ها جمعه و تو فرصت داری یک ماه و نیم مونده تا کنکور رو فقط مرور کنی در حالیکه دلت قرصه خوندیشون. این میشه مرور دقیقه نود که یادت نمیره

همچینین این قاعده برای همه دروس عمومیه

برای تخصصی ها هرچی وقت میذاری یکم بیشتر رو زیست بزار که اون خیلی تاثیر داره

مطلب نفهمیدی فدا سرت برو تست حل کن و حتما حتما تحلیل تست هارو بخون. شاید باور نکنی ولی بیش‌تر از مطالب درسی تحلیل تست ها نکته داره ک همون باعث میشه اگه نفهمیده باشی یهو یاد بگیری

هرچی اشتباه میزنی مهم نیست ولی یاد بگیر سرعت عملت ببری بالا. 

دیگه فرصت آزمون و خطا نداری. از خوابت بزن پاشو. اصلا جا نزن تو محدودی زمان برای تو کمه ولی خدا نه نیاز به زمان داره ونه نیاز به تو تا برات معجزه کنه

توی این مدت از حاشیه فاصله بگیر. الان ۷۹ روز مونده. یا ۷۹ روز تلاش میکنی یا ۷۹ سال حسرت امروز رو میخوری!

خدایا من چشمام میبندم و تو زندگیم رو با رنگ‌های خودت نقاشی کن😍💫

بچه ها منج کنکورم

بیاین یک گروه بزنیم

هر روز چیزهایی ک خوندیم به اشتراک بزاریم و به همدیگه روحیه بدیم

خدایا من چشمام میبندم و تو زندگیم رو با رنگ‌های خودت نقاشی کن😍💫