2777
2789
😁😁😁 یکم سخته خوشگل...😁 

از قصد سخت پرسیدم 😂😂🙆🏻‍♀️

مثل سگ در معبد دروغ تو عبادت خواهم کرد.گناهانم را میگویم و میتوانی چاقوی خود را تیز کنی.                  آن مرگ بی مرگ را به من تقدیم کن:)

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

آره داریم هر لحظه به افطار نزدیک میشیم 😁😂😂🌸

خیلی هم عالی🌹😍😂😂😂

تو مهربونی که چشمای خوشگلت افتاد به امضام برای امضام ی صلوات یا هرچیزی مثبتی دوست داری بگو شاید باهمین قلب ودل پاک تو همه چی جورشد💚💗💜الهی 100برابرش به زندگی خودت برگرده عزیزجانم..بگو منم برات کوثر بخونم خدای عزیزم تورو به درگاهت شکر میکنم که برای زندگیمون معجزه کردی😍تمام قرض هامون رو تموم کردیم😍🙏همسرم دیگه سمت اون کار نمیره وحتی نگاهشم نمیکنه😍😍خدایا شکرت توهمیشه ما بنده هات رو دوست داری الهی دورت بگردم عزیزدلم خدای مهربونم.. کارای خونمون رو انجام دادیم بچه هام به آرزوشون رسیدن وتخت خواب خریدیم براشون😍😍خدایا شکرت خدایا شکرت ان الله هوالرزاق ذولقوت المتین یارزاق یارزاق یارزاق یارزاق این.        (این ذکر برای روزی فراوان هستش)
یادم انداختی 😂 به طراح کنکور . بد بخت فک کنم هیچ وقت اینقدر فحش نخورده بود 😐💔

اینو به جرعت میگم حق داری😂

مثل سگ در معبد دروغ تو عبادت خواهم کرد.گناهانم را میگویم و میتوانی چاقوی خود را تیز کنی.                  آن مرگ بی مرگ را به من تقدیم کن:)
تا حالا تو خیابون بلند به کسی فحش دادی ؟😐😂

آره.... 

یبار با رفیق فابم رفتیم بیرون، 

بعد یه دختره داشت چپ چپ نگام می‌کرد،

منم از کنارش رد شدم بلند گفتم شاسکول..... 😁😂

رفیقم وایستاد از دختره کلی معذرت خواهی کرد😑

هیچکس‌شبیه‌حرفآش‌نبود... 😏🖤🥀
یه راحتش و بپرس  تو که انقدر خوشگلی😁

اسمت 

سنت 

غذای مورد علاقت

از اینا آسون تر دیگه...😂