ایشالله... من که خیلی وقته منتظرشم.... ولی خب بعضی محدودیت ها نذاشت که اون اتفاقه بیفته، هرچ ...
انشالله خیلی نزدیک تره 🌹💗
تو مهربونی که چشمای خوشگلت افتاد به امضام برای امضام ی صلوات یا هرچیزی مثبتی دوست داری بگو شاید باهمین قلب ودل پاک تو همه چی جورشد💚💗💜الهی 100برابرش به زندگی خودت برگرده عزیزجانم..بگو منم برات کوثر بخونم خدای عزیزم تورو به درگاهت شکر میکنم که برای زندگیمون معجزه کردی😍تمام قرض هامون رو تموم کردیم😍🙏همسرم دیگه سمت اون کار نمیره وحتی نگاهشم نمیکنه😍😍خدایا شکرت توهمیشه ما بنده هات رو دوست داری الهی دورت بگردم عزیزدلم خدای مهربونم..کارای خونمون رو انجام دادیم بچه هام به آرزوشون رسیدن وتخت خواب خریدیم براشون😍😍خدایا شکرت خدایا شکرت ان الله هوالرزاق ذولقوت المتین یارزاق یارزاق یارزاق یارزاق این. (این ذکر برای روزی فراوان هستش)
:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفرهی عقد رو😊💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻 ....
اول مهر رفتیم سرکلاس زنگ اول دبیر اومد وگفت من دبیر جغرافیام. حالاچون روز اول هستش وبعضیا کتاب ندارن واینا، برگه دربیاورید ازکتاب پارسال چنتا سوال بگم ببینم چیزی یادتون مونده یانه؟؟؟ منو بغل دستیم از روی هم نوشتیم وبرگه هامونو دادیم و دبیر مونم مشغول تصحیح بود. بله تااینجاش عادی بودکه یهو دبیرمون شروع کرد خندیدن😂😂😂😂 گفت فلانی (اسم من گفت) کیه؟؟ من پاشدم، گفت جواب سوال آخرو ازکجات درآوردی نوشتی سیب زمینی؟؟؟؟؟؟ حداقل یه چیزی مینوشتی به درس مربوط باشه. گفتم خانوم من از روی برگه کناریم نوشتم، که یهو بغل دستیم گفت اون سیب زمینی نبود "شیب زمین" بود😃😆😅😂🤣 دیگه خودتون حال منو تصور کنید😂
ولی من اگه مخترع بودم یه موبایلی اختراع میکردم که وقتی ضربان قلبت وایمیسه، بطور خودکار منفجر بشه😂ستار العیوب فقط هودی، هم شکم رو کوچیک نشون میده، هم پهلو ها اصن دیده نمیشه///😂😂