2777
2789
تا حالا عاشق شدی 

چه سوال سختی😁 آره،  ولی دیگه اونقدر برام مهم نیست زمانی خیلی برام مهم بود الان بیشتر خودم و اهدافم مهمن 

،  روی این بزنید و محل کار مدیر سایت و نی نی یارا ببنیدهر چند تو نداری ز احساس نشانی،) من عاشق لبخند توام گرچه ندانی،) مغرور بد اخلاق شو با همه اما،) با من به از این باش که با خلق جهانی😍🤍🌿  لازم میدونم بگم کاربری چهارمه ,کاربری اول mozhdehshokri کاربری دوم  mozhdehshokri1385 کاربری سوم از اهالی آرامشم و اینم کاربری چهارمه 😁😁 همش هم خودم گفتم تعلیقم کنم اینقدر که بعضی نی نی سایتی ها دل میشکونید💔💔💔 البته کاربری دومم یه تاپیک زدم هدفم از زدن اون تاپیک این بود که بفهمم مردم به چیزهای بی ارزش چقدر اهمیت میدن که فهمیدم خیلی..‌ اون روز از روی اینکه چرا ما آدما باید به محتوای بی ارزش توجه کنیم گفتم گزارشم بزنید تعلیق بشم و میتونم بگم که اینم تعلیقش و خودم گفتم 😊، مرسی که تا آخر خوندید♥️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برای سفرکجارو انتخاب میکنی

خارج یا داخل؟

اگه خارج فرانسه

اگه داخل اردبیل یا شمال کشور😄

:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفرهی عقد رو😊💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻 ....

رنگ مورد علاقت؟

چندسالته

من کاربرminiyator6cهستم بااون کاربریم بیشترفعال بودم هیچوقت خارج ازچارچوب قوانین حرفی نزدم اومدم دیدم تعلیق شدم واقعا ناراحت شدم هیچ کس پاسخگو نیست 🙃🤍مکث کن، نفس بکش، اگر باید گریه کنی اینکارو بکن، ولی هیچ وقت نا امید نشو و به راهت ادامه بده🤍
الحق الحق ثابت کردی شیرازی هستی همشهری😂😂😂😂

شیرازو عشق است 

🤚🏻😁🌸

چشات کاری ک میکرد ، با من هیچ ساقی نمی‌کرد..‌.🤍🫶🏻                                عجیجم ع حضور من تو سایت ، فشار بقول ، بسوز ، جر بخور ، پاره شو همینه ک هس😐🤍                                                      یکدانه_هسدم
از چه رنگ مویی خوشت میاد 😁

حالااا خودت بگو 

آخرین بار به کی فحش دادی تو دلت

مثل سگ در معبد دروغ تو عبادت خواهم کرد.گناهانم را میگویم و میتوانی چاقوی خود را تیز کنی.                  آن مرگ بی مرگ را به من تقدیم کن:)
چندسالته

۱۸🥲

ولی من اگه مخترع بودم یه موبایلی اختراع میکردم که وقتی ضربان قلبت وایمیسه، بطور خودکار منفجر بشه😂ستار العیوب فقط هودی، هم شکم رو کوچیک نشون میده، هم پهلو ها اصن دیده نمی‌شه///😂😂
ای خداااا خواهر کوچکتر منی تو پس 😍خدا شما رو هم حفظ کنه داماد نمیخوای آبجی؟😉😂✌

فداتشم که

چراکه ن بفرستش اینور😂

"میخندَم بِه جَهانی کِه غَمش رٰا بِه رُخ مٰا میکِشَد!:)"
نه... :(

چرا اتفاقا نزدیکته..کم کم حسش میکنی🌹

تو مهربونی که چشمای خوشگلت افتاد به امضام برای امضام ی صلوات یا هرچیزی مثبتی دوست داری بگو شاید باهمین قلب ودل پاک تو همه چی جورشد💚💗💜الهی 100برابرش به زندگی خودت برگرده عزیزجانم..بگو منم برات کوثر بخونم خدای عزیزم تورو به درگاهت شکر میکنم که برای زندگیمون معجزه کردی😍تمام قرض هامون رو تموم کردیم😍🙏همسرم دیگه سمت اون کار نمیره وحتی نگاهشم نمیکنه😍😍خدایا شکرت توهمیشه ما بنده هات رو دوست داری الهی دورت بگردم عزیزدلم خدای مهربونم.. کارای خونمون رو انجام دادیم بچه هام به آرزوشون رسیدن وتخت خواب خریدیم براشون😍😍خدایا شکرت خدایا شکرت ان الله هوالرزاق ذولقوت المتین یارزاق یارزاق یارزاق یارزاق این.        (این ذکر برای روزی فراوان هستش)