2777
2789
عنوان

توضیحات

36 بازدید | 4 پست

دوستان عزیزم من روانشناس نیستم و مدرک خاصی ندارم که خیلی ها میگن عکس مدرکت رو بذار ،من چندسال آموزش دیدم قانون جذب و حال خوب و مدیتیشن وپاکسازی و....من بااستفاده از این آموزش ها به دیگران کمک میکنم تاحالشون خوب بشه و به صورت رایگان برا همه انجام میدم و می‌خوام به دیگران کمک کنم تا حالشون خوب بشه پس لطفا توهین نکنین و اگر دوست داشتین من کمکتون میکنم اگرم نداشتین پس حقی ندارین اظهار نظر بکنین ممکنه کسی احتیاج کمک داشته باشه و با من حالش خوب بشه اما باخوندن پیام انرژی منفی شما پشیمون بشه پس لطفا نظراتتون رو برای خودتون نگه دارین من قرار نیست به کسی اسیب بزنم فقط می‌خوام مثل یه دوست به طرف مقابلم کمک ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌کنم تا هم نوعم از زندگی لذت ببره همین 

از قلب مهربون تون نشات میگیره و وجدان پاک🤍

این جهان به شدت عادلانه است هر انسان سهم خوشی و رنج خود را برابر دریافت خواهد کرد، هر کدام از این دو فزونی یافت از جانب پروردگار نیست؛ بلکه توسط انسان هایی احاطه شده اید که آن را مضاعف می‌کنند.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید