2777
2789
عنوان

هزینه زایمان😃😃

| مشاهده متن کامل بحث + 362 بازدید | 29 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

۴۶ تومن پول جی بوده😂😂😂

از بس دخترم خسته راه بود شیر نمی‌خورد میخواست بخوابه همش😁😂سوزن قند زدن بهش قندش نیفته شب هم مادرشوهرم از نگرانی مونده بود بیمارستان پادار هم حساب کردن

ایرانی ترین ایرانی

مشهد اینطوریه ولی دولتیا فک کنم رایگانم طبیعی زایمان کنن ولی بیمارستانای خصوصی من دوستم تازه زایما ...

چقد گرون طبیعی انقد شد؟

کاربری دست دونفره 🤭از تناقض تاپیک ها تعجب نکنید 
بیمه تامین اجتماعی واسه دارو ها و آزمایش های طول بارداری که اصلا به درد نمیخوره تقریبا فرقی با ازاد ...

چرا تو بیمارستان دولتی آزمایش یا سونوگرافی رو رایگان حساب میکنن

سزارین بیمارستان دولتی۵۰۰؟

بله پونصد هزار .خصوصیو شنیدم سه چهار تومنه ‌هر شهری انگار نرخه خودشو داره.این بیمارستان خصوصیه شهرماکه میگم خیلی داغونه ولی دولتیش نوسازو عالی.فقط کسایی میرن خصوصی که بخوان سز اختیاری کنن

عجب بیهوده تکراریست دنیا....مهربان باشیم٬هزینه نداره
چرا تو بیمارستان دولتی آزمایش یا سونوگرافی رو رایگان حساب میکنن

سمت ما سونو وازمایشای غربالگریو بیمارستانش قبول نمیکنه باید ازاد بریم

عجب بیهوده تکراریست دنیا....مهربان باشیم٬هزینه نداره
طبیعی من سال 97انجام دادم بیمه سلامت بیمارستان دولتی 46تومن😁

زیاد گرفتن ازت بابا

من دی ماه نود و هفت دولتی قم زایمان کردم ۲۱ تومن😄

وَلاَ تَقْتُلُواْ أَوْلادَکُمْ خَشْیَةَ إِمْلاقٍ نَّحْنُ نَرْزُقُهُمْ وَإِیَّاکُم إنَّ قَتْلَهُمْ کَانَ خِطْءًا کَبیرًا🌺و فرزندان خود را از ترس تنگدستی نکُشید[که]ما به آنان و شما روزی می دهیم; به راستی کشتن آنها گناهی بزرگ است.     سوره مبارکه أسراء آیه۳۱.       امضام از اول عضویتم همراهمه❤️ خیلی دوستش دارم. امیدوارم بتونم با یادآوری دائمش جون جوجه کوچولوها رو نجات بدم☘️
توضیح دادم یه سوزن قند و یه شب پادار هم حساب کردن وگرنه میشد 8تومن

پس از من زیاد گرفتن😢

توضیحاتتو بعد از اینکه ریپلایت کردم خوندم دوستم😊

وَلاَ تَقْتُلُواْ أَوْلادَکُمْ خَشْیَةَ إِمْلاقٍ نَّحْنُ نَرْزُقُهُمْ وَإِیَّاکُم إنَّ قَتْلَهُمْ کَانَ خِطْءًا کَبیرًا🌺و فرزندان خود را از ترس تنگدستی نکُشید[که]ما به آنان و شما روزی می دهیم; به راستی کشتن آنها گناهی بزرگ است.     سوره مبارکه أسراء آیه۳۱.       امضام از اول عضویتم همراهمه❤️ خیلی دوستش دارم. امیدوارم بتونم با یادآوری دائمش جون جوجه کوچولوها رو نجات بدم☘️