2777
2789
عنوان

خانوما کمککک

76 بازدید | 11 پست

سلام طاعاتو عباداتتون قبول 🌹

بچهااا من دیروز بعد یه مدت نسبتا طولانی ارایش کردم کرم پودرم دوستمو زدم با براشش شسته بود الان از دیشب صورتم مخصوصا زیر چشمم میسوزه قرمز شده بعد اینکه اومدم خونه بگم ک صورتمو با صابون شستم ک ریملو کرمم پاک شه الان چیکار کنم پوست قرمز شده انگار سوخته ابرسان یکم به صورام دیشب موند تا الان خیلی میسوزع صورتم چیکار کنم به غلط کردن افتادم پوستم حساسه تو سیزده بدر ک جلو افتاب بودم هنوز صورتم کامل خوب نشره بود که دیروز بازم قرمز شد میشه یه راهکار بگید از دیشب خیلی ناراحتم خواستم بعد یه مدت یه حالی بکنم یه چنتا عکس بگیرم ک بعدش اینطوری پشیمون شدم ۱۹ سالمه هنوز صورتم اینطور شده پوستمم خشکه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شمابگید چی خوبه میرم میگیرم فقط درست شه بخدا عذاب وجدان گرم حالم خیلی بده 

اگه میری داروخونه همونجا بگو بهت میدن خوب......من گفتم تا داروخانه نری

من یک دختر به ظاهر مغرورم .........میخاستم اسم کاربریم خانم گل باشه.........اشتباه تایپی شد