بله محرم پارسال بود اولین روز محرم یه روضه امام حسین گوش دادم همون جا کلی گریه کردم به امام حسین قول دادم یه گناهی رو ترک کنم زندگیم رو عوض کرد الآنم رو مدیونشونم آرزو هامو تغییر داد اصلا غیر از ممکن بود یه روز اینی بشم که الان هستم
يابن الحسن،خـدا کنـد کـه مـرا با خـدا کنـي آقـا،ز قيد و بند معـاصي جـدا کنــي آقـا،دعاي ما به در بسته مي خورد ،ای کاش خودت براي ظهورت دعا کني آقا ، اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ( لا حَولَ ولا قُوَّةَ إلّا بِاللَّهِ العَليِ العَظيم)
عزیزم اگ برات امکان داره یکم بازش کن یعنی ب واسطه ترک گناهت ب حاجتت رسیدی؟؟؟اگ امکانش هست بگو گناهت ...
عزیزم گناهم آیی رو که مرتکب شده بودم رو نمیتونم بگم اما به امام حسین توی روز یکم محرم قول دادم با گریه پای قولم وایستادم با اینکه برام سخت بود زندگیم و عوض کرد حوصلم سر رفته بود رفتم کتاب فروشی کتاب بخرم چند تا کتاب مذهبی برداشتم اونا رو که خوندم کامل متحول شدم اول از نظر باطنی و فکری و خیلی به خدا نزدیک شدم بعدم ظاهرم کلا عوض شد زندگی و آرامش الآنم و همه چیزم و با هیچ حاجتی عوض نمیکنم الآنم فقط سه تا حاجت دارم که امیدوارم تا آخر عمرم برآورده بشن چهار سال بود برای ازدواجم دعا میکردم و میسوختم الآنم خداروشکر میکنم که اون موقع صلاح نبوده خدا به صلاحیتش راضیم کرد یه چیز بهتر از حاجتمو بهم داد الان یه چیز خلاصه گفتم ولی واقعا تنها معجزه زندگیم بوده
يابن الحسن،خـدا کنـد کـه مـرا با خـدا کنـي آقـا،ز قيد و بند معـاصي جـدا کنــي آقـا،دعاي ما به در بسته مي خورد ،ای کاش خودت براي ظهورت دعا کني آقا ، اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ( لا حَولَ ولا قُوَّةَ إلّا بِاللَّهِ العَليِ العَظيم)
عزیزم خوش به سعادتت جطوری دعامیکنید که اجابت میشه من هرچی ختم وضجه التماس میکنم انگار نه انگار بدترم ...
عزیزم تاپیک هامو نگاه کن همش مال قبل از این اتفاقی هست که برام افتاده دیگه چهار سال میشه که من دارم دعا میکنم هنوزم اون حاجتمو نگرفتم و اینو میدونم که صد در صد صلاح خدا بوده اینو بدون به موقعش بهتر از حاجتتو بهت میده من اینو با تمام وجود احساس کردم
به روی چشمم اگه قابل باشم انشالله که هر حاجتی که توی قلبت داری برسی 🤲❤️
عزیزم یه چله هست ازش خیلی معجزه دیدن من خودم انجامش ندادم ولی خیلی شنیدم معجزه میکنه اگه دوست داشتی انجام بده اسمش چله بی بی شریفه هست دختر امام حسن
هیچ ختم دعایی تصمیم گرفتم دیگه نخونم دلی اینو هم امتحانمیکنم مرسی ازلطفت🙏
عزیزم امیدوارم که به بهترین شکل حاجت روا بشی