2777
2789
عنوان

بچه ۴سال

114 بازدید | 12 پست

سلام خانما بچه خواهرم ۴سالشه دست بزن داره بچهای کوچکتر از خودش گاز میگیره هول میده میزنه.تو مهمونی قابل کنترول نیست خرابکاری داره حرفهای گنده گنده میزنه ولی خیلی باهوشه سوال زیاد میپرسه همش با بچهای بزرکتر از خودشه فقط در حال تماشای تلویزیون ارومه اونم فقط خونه خودشون نگاه میکنه ایا علاعم بیش فعالی هست

نه عزیزم چه ربطی داره داداش منم پنج ساله خیلی فضوله خیلی هم عاقل رفتار میکنه گیش فعاله چه ربطی داره فقط پسر بچه بازیگوش سعی کنید بگید این کارو نکن بعد براس به چیزی بخرید 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه عزیزم چه ربطی داره داداش منم پنج ساله خیلی فضوله خیلی هم عاقل رفتار میکنه گیش فعاله چه ربطی داره ...

اخه با بچه فامیل داشت بازی میکرد یهو صورتش رو گاز گرفت جاش کبود شد یا دختر عموش محکم هول داد سرش خورد چارچوب در بیهوش شد 

اخه با بچه فامیل داشت بازی میکرد یهو صورتش رو گاز گرفت جاش کبود شد یا دختر عموش محکم هول داد سرش خور ...

ببین عزیزم مامان باباش باهاش خوب رفتار میکنن من مامان بابام آبجیم سه ماه از دنیا رفتن اوایل با داداشم خیلی بد تا میکردم خیلی بد خیلی کلا عصبی شده بود همه رو میزد همبن جوری اما الان که باهاش خوب رفتار میکنم کلا غرتموشکرده اون رفتاراشو پسر داییم همین جوری بود منو ده بار گاز گرفته بود در حدی خون میومد مامانش باهاش خوب تا کردن درست شد 

یا ماشین پارک بود مداوم میرفت خاک میریحت داخل ماشین،یا تو پارک مداوم سنگ میاورد میریخت تو لوله وسیله ...

چه فضوله یا خدا ببینید بهش توضیح بدید تشویقش کنید نکنه این کارو روان شناس کودک مامان باباش می تونن برن