2777
2789
عنوان

جاری محبوبم

221 بازدید | 9 پست

سلام یکساله جاری دار شدم من ادم بی سرزبون رک گو راستگو اون دقیقا حرفایی میزنه ک باب دل خانواده همسرمه همیشه تایید میکندشون  کارایی میکنه ک اونا دوست دارن  من ولی با اینکه عروس اول بودم همش خودم بودم میدونین من عاشق خانواده همسرمم و لز ته قلبم دوسشون دارم ولی چون هیچ وقت بیان خوبی نداشنم دیده نشده بعد الان کاملا رفتم کنار میدونی شاید بگین بهترو اینا ولی خب  همسرم غصه دار میشه از این بابت و خانواده همسرمم این مدلین ک کسیو ک بیشتر دوست دارن بیشتر حمایت میکنن و بچهاشونم نیاز ب این حمایت دارن... و من الکی الکی از این حمایت ها کم بیش دورم  خیلی منو ناراحت مبکنه... خب نمتومم الانم کارایی ک این میکنه بکنم میشه ادا...تا دم در استقبال میرهو دورسر شوهرش میگردهو مادر جان پدر جان همش ازشون تعریف میکنهو یک نکته منفی نداره همش زبان خوش... و کاملا  منو از دید ها محو کرده. منم کار خوب کنم ولی نمتونم مثل این جلوش بدم خودمو خوب نشون بدم

خیلی در گیر جاری و مادرشوهرتی، کمی هم درگیر زندگی شخصیت باش عزیز🌹🌹🌹🌹

کاربرکیمیاجون ۱ هستم،کاربر۹۱(من باب اطلاع دوستان قدیمی ذکر شده و هیچ ارزش قانونی دیگر ندارد)  من‌ 🧚‍♂️مادر یک فرشته آسمانیم 🧚‍♂️که در دستان خدا آرمیده... .بعد بارداری ام ان شاءالله دوباره استارت ورزش رو میزنم،عاشق آدمایی ام که خودشون رو خیلی دوست دارن...با همین کاربری ادامه میدم😊🌹

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ما که کلا شهر دیگه بودیم و اصلا حمایت هم نشدیم. 

خانواده شوهرم خونه ما زیاد میان. ولی مادرشوهرم اصلا دوست نداره ما بریم خونشون. میگه پسرای دیگه اش فقط خودشون میرن زنانشون نمیرن.  من و شوهرم که همشهری نیستیم. یعنی من بمونم توی غربت و فقط شوهرم تنها بره!!!  مگه میشه.... 

از دل برود هر آنکه از دیده رود 😭

ببین زبون خوش واقعا مهمه خیلی مهمه ، گفتی رک گو راستگو .... مرز رک گفتن و حرف تند و تلخ و حس بد خیلی باریکه ، هر کسی باشه فرقی نداره مردم ادمی که زبون نرمی داره رو بیشتر دوست دارن ، جمله بندی بلده ، محبت بلده ، حتی انتقادش رو با زبون خوش میگه

اون جای تو رو نگرفته ، جای خودشه ، تو باید تمرین کنی یه چیزایی رو ، درسته سخته ولی شدنیه اگه بخوای

عجب 

چطور میشه واقعا عاااشق خانواده همسر بود؟ 

برای من که هنوز غریبه ان و تا ابد غریبه خواهند ماند

درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش می‌کنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همه‌ی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.