2777
2789
عنوان

رفتار جاریم

4748 بازدید | 180 پست

سلام عزیزان ممنون میشم نظراتتون رو ببینم.. برادر شوهرم دختر عموش رو میخواد البته نامزد نیستن در حدی که خانواده ها اطلاع دارن فعلا.. این خانوم جدیدا رفتارای خاصی داره مثلا بهش پیام دادم در خصوص کار ( هر دومون شاغلیم و پزشکیم) بعد از سه روز سین کرد جواب داد ..عید دیدنی رفتیم خونشون خودش اصلا نیومد پیشمون تو اتاق در رو بسته بود .خواهر برادراش اومدن.. و اینکه اونا عید دیدنی خونه ما نیومدن ... نا گفته نمونه هر دو زیباییم ولی از لحاظ خانواده من تک فرزندم و خانوادم سطح بالایی هستن ولی ایشون خیر .. از لحاظ سنی هر دو زیر ۳۰ هستیم. دلیل اینکارش بنظر شما چی می‌تونه باشه ؟ احساس میکنم منو رقیب خودش می‌دونه و میخواد کم نیاره این رفتارا رو می‌کنه .. نظر شما چیه دوستان؟

البته فراموش کردم بگم شوهر من مهندس و برادر شوهرم بیکار هستش .. ایشون حتی به شوهر من که پسر عموشه هم کم محلی می‌کنه.. احساس میکنم میخواد کم نیاره.. در حالی که من اصلا اهل رقابت و چشم و هم چشمی نیستم

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من حس میکنم شما افتادین توی دور مقایسه و رقابت ذهنی اینکه شما چه خانواده ای دارید هیچ ربطی به نوع و ...

نظرتون محترم عزیزم .. منظورم اینه ایشون احتمالا همچین فکری میکنن که این رفتارا رو دارن

پزشکی و وضعت عالیه بعد دنبال دندانپزشکی خیریه میگردی؟🤪

شمارع کاره بده پول بزنم برات 😂😂😂عالی بودی😂

زیر خاکیا روحشون شاد. رو خاکیا دلشون شاد🖤                                               کاربری هفتمم میباشد😎  
مگه قرار هوو بشین که رقیب هستین. شما که تحصیل کرده ای ، خداوکیلی این حرفای خاله زنکی رو بزارین کنار

منم دلم نمی‌خواد عزیزم ولی ایشون این جو درست کردن