2777
2789
عنوان

تمرین زندگی!

112 بازدید | 4 پست

✅ این تمرین رو میخوایم همه اعضای محترم امروز انجام بدن.

عوامل محرک خودتون رو در یک فهرست برای خودتون بنویسید.

🔶توی زندگی روزمره در ارتباط با همسر یا فرزندان یا پدر و مادرتون نسبت به چه مواردی حساس هستید؟

چه زمان هایی عصبی میشید؟ چه چیزی شما رو بهم میریزه؟

حداقل ده مورد رو لیست کنید. اگه مورد خاصی نبود رو هم میتونید برای ما بفرستید.

این نمکدان خدا جنس عجیبی دارد.هرچقدر می شکنیم باز نمکها دارد!!

تاحالا دقت نکردم

لطفا گزارش نکنین     https://harfeto.timefriend.net/16512440219164          خدایا سندرم  انگشت بی قرار کاربرایی که مدام گزارش میزنن شفا بده  هموطن دوش بگیر،تو کیشمیش نیستی مردم با عرقت حال کنن😁                                                                 مثلا تو گوشی بابات سیو باشی اسپرم برنده ی بابا😍😂 درس خوندن فقط داره جیبم رو خالی،حافظه گوشیم رو پر،کمر و گردنم رو خورد و اوضاع روحی روانیمو داغون میکنه و این خیلی بده😑یه عادت سمیمم اینه سر موقع بیدار می‌شم، ولی رو تخت لش می‌کنم تا زمانی‌که دیرم بشه :))) خواهش میکنم پیامی که میفرستین کوتاه باشه تا بتونیم اون رو از notification بخونیم و بهتون جواب ندیم😀‏داره حدوداً دو سال می‌شه که امتحان حضوری ندادم؛ اون بخش از مغزم که«حفظ می‌کرد» از کار افتاده.😷 من نمیتونم آتئیست بشم لعنتی ! من همه درسامو با آیة الکرسی پاس  کردم لنتی🥲                       زندگی خیلی سخته یا دارم به گوگل ثابت می کنم ربات نیستم یا به مامان بزرگم ثابت می کنم گشنم نیست...   یاد لقمه های مامانم افتادم، لقمه نون پنیر درست می کرد مثل آهنگای شجریان بود، باید ۵ دقیقه اول نون خالی میخوردی تا برسی به پنیر          از تفریحات من تو دوران بچگی این بود که اب بریزم رو بخاریصدای ” تـسس ” بده خرکیف بشماون موقه آیپد نبود که بازی کنیم ، با این چیزا سرگرم میشدیم😂😂😄

سلام 

چقدر خوبه اگه یاد بگیریم در زندگی مون هدفمند باشیم و برنامه ریزی کنیم و مدیریت زمان داشته باشیم🙏

ممنون از تاپیک مفید و خوب تون 🌹

برنامه ریزی نکردن، خودش برنامه ای است برای شکست 👍

امیدوارم دوستان به این تاپیک تون بصورت سطحی و گذرا نگاه نکنند و حداقل یکبار در زندگی شان انجام دهند✔️

✔️شخصیت منو با برخوردم اشتباه نگیرید ✔️شخصیت من چیزی است که من هستم ✔️اما برخورد من بستگی دارد که شما چطور باشید. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اگه صدا از حدی بالاتر بره شدیدا عصبی میشم و تو اون حالت حتی میتونم دست به قتل بزنم!

میخواد صدای آدمهای اطرافم باشه، میخواد تی وی باشه، موزیک باشه، صدای بچه م باشه. یا هرچی.

یکی هم بی توجهی شوهرم نسبت به حرفام خیلی بهمم میریزه.

من اگه صدا از حدی بالاتر بره شدیدا عصبی میشم و تو اون حالت حتی میتونم دست به قتل بزنم! میخواد صدای ...

حساسیت به صدا رو خیلی ها داریم ولی عصبانی شدن شدید احتمالا مربوط به مزاجتون باشه.ادم سردی داشته باشه با صدای بوق ماشین تا حد مرگ میره.

ولی خدایی همسرتو دوست داری .ولی ما همه یه جوری محیط و مساحت خونه رو بهتر بلدیم اندازه بگیریم تا پیش بردن روابط عاطفی زندگی رو.بس که تمرین کردیم و امتحان دادیم

این نمکدان خدا جنس عجیبی دارد.هرچقدر می شکنیم باز نمکها دارد!!