2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته

123 بازدید | 12 پست

امشب فهمیدم خواهر م شوهرش بهش خیانت کرده

واقعاداغون شدم خواهرم دوتابچه داره واصلاوضع مالی خانوادم خوب نیس اونم همش میگه طلاق میخوام باهاش حرف زدم شوهرش میگه غلط کردم من عاشق خواهرمه حتی دستشوباچاقوبریده وچن تابخیه خورده

((امضاموبخون لطفا)) برای سلامتی امام زمان صلوات بفرس ودعاکن من بزودی مامان بشم ولطفا لطفادرخواست دوستی ندید

خودم کم مشکلات دارم بعداین جریان دوتاقرص خواب خوردم ونمیتونم بخوابم

((امضاموبخون لطفا)) برای سلامتی امام زمان صلوات بفرس ودعاکن من بزودی مامان بشم ولطفا لطفادرخواست دوستی ندید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اونی که خیانت میکنه هیچوقت عاشق نیست . عشق رو آلوده نکنبم

میگه اشتباه کردم

اخه توی سالگی دخترش دوباره باردارشدوسنی نداره ۲۲سالشه هم ابجیم هم شوهرش

عزیزم     ان شاالله ب حق این شبای عزیز خدا کمکش کنه بنظرم تشویقش کن حتما بره یه مشاور خو ...

ممنون فکرخوبیه اصلاب ذهنم نرسید

میگه اشتباه کردم اخه توی سالگی دخترش دوباره باردارشدوسنی نداره ۲۲سالشه هم ابجیم هم شوهرش

اینا بهانه هست. کسی که دنبال بهانه باشه هر هفته هم زنش پریود باشه میره با این بهانه خیانت میکنه. اونم که عاشق و پاکه یکسالم زنش مشکل داشته باشه پاش میمونه. خودمون با این استدلال ها مردا رو پررو کردیم بخدا

اینا بهانه هست. کسی که دنبال بهانه باشه هر هفته هم زنش پریود باشه میره با این بهانه خیانت میکنه. اون ...

عزیزم پ من برم شیرش کنم وضع مالی خانوادم خوب نیس دوتابچه داره اونم قول دادک دیگه اینکارونکنه اگه زنشونمیخواست دستشوباجاقونمیبریددرخونه روقفل نمیکرد ک قهرنیاد

عزیزم پ من برم شیرش کنم وضع مالی خانوادم خوب نیس دوتابچه داره اونم قول دادک دیگه اینکارونکنه اگه زنش ...

عزیزم من اینا رو نگفتم که بری به اون بگی. گفتم که خودت بدونی چون نمونش جلو چشممه که زنش داره نابود میشه. اونم شوهرش قرص خورد ترسوندش که خودکشی کرده دوست بدبخت من رفت باهاش زیر یه سقف هنوزم دست از کثافت کاریاش بر نداشته. دوست منم شده یه افسرده که فقط داره بخاطر بقیه باهاش سر میکنه

عزیزم من اینا رو نگفتم که بری به اون بگی. گفتم که خودت بدونی چون نمونش جلو چشممه که زنش داره نابود م ...

من خودم دلم خونه ک جیزیش نشه اماماهردومون برافرارازبابامون وزندگیمون ازدواج کردیم😭😭😭

من خودم دلم خونه ک جیزیش نشه اماماهردومون برافرارازبابامون وزندگیمون ازدواج کردیم😭😭😭

واقعا متاسفم .خیلی ناراحت شدم. اگر زندگی خونه پدریتون اینجوره متاسفانه مجبوره بین این دوتا یکی رو انتخاب کنه. کاش میتونستید خودتون کار میدا کنید و شاغل بشید تا بتونید به استقلال مالی برسید. متاسفانه گاهی مردا از وضعیت خانم ها که آگاه میشن راحت تر بهشون ظلم میکنن

واقعا متاسفم .خیلی ناراحت شدم. اگر زندگی خونه پدریتون اینجوره متاسفانه مجبوره بین این دوتا یکی رو ان ...

دقیقا