2777
2789
عنوان

روکش دندان

1166 بازدید | 36 پست

دوستان عصب کشی سخترع یا روکش  لطفا جواب بدید عصب کشی خیلیی سخت وقت دارم واس روکش میترسم برم

سکوت کردم غرورم نشکنه !غرورم نشکست اما قلبم نابودشد🩶.              

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

روکش کنی باید قبلش عصب کشی کنی ک بعدا درد نگیره من انجام دادم والا درد نداشت فقط تراشیدن اذیتم میکرد ...

بی حسی میزنن برا روکش

کارهای دندون پزشکی بیشتر به خاطر صدای مته ش بده  وگرنه حین کار که بی حسی میزنه و بعدش مسکن میخ ...

بی حسیم زدن انگارمخم سوت کشید خیلیی ثحشت دارم🥺

سابقه جراحی دندان و کشیدن دندان رو دارم اونم خیلی سال پیش ... بی حس میشه و آدم متوجه نمیشه ولی عصب ...

چرا هفت تا آمپول بی حسی زد دهنم پرخون شد😭

چرا هفت تا آمپول بی حسی زد دهنم پرخون شد😭

شاید ورم داشته لثت.

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.
شاید ورم داشته لثت.

نمیدونم خیلی سخت بود دوساعپ دکتر با دندونام کارمیکردگفت دندونای سختی داری