2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یه عکس از لگنت بگیر منم پاهام درد می‌کنه الان فهمیدم از مفصل لگنه،ازمایش روماتیسم هم بده 

آزمایش روماتیسم دکتر نوشت برام گفت نداری ولی شنیدم نشون نمیده تو آزمایش اگرم داشته باشی 

یه عکس از لگنت بگیر منم پاهام درد می‌کنه الان فهمیدم از مفصل لگنه،ازمایش روماتیسم هم بده 

لگنم ک خیلی درد می‌کنه جفت مفصلاش ولی تو ام ار ای چیزی نشون نداد فقط التهاب داشت

من سوزش لگن به همراه درد دارم به خصوص وقتی از ماشین پیاده میشم یا سردی میخورم دکتر معاینه کرد و گفت بورسیت لگن دارم .منهم چندسال پیش خیلی سوزش کم داشتم رفتم آزمایش روماتیسم نشون نداد .اما الان دکتری که رفتم فوق تخصص روماتولوژیه وآزمایش خیلی تخصصی داده که کاملا نشون میده حتما پیشنهاد میدم فیزیوتراپی که واقعا کارش خوب باشه هم  بری .خیلی موثره

لگنم ک خیلی درد می‌کنه جفت مفصلاش ولی تو ام ار ای چیزی نشون نداد فقط التهاب داشت

بورسیت همون التهاب کیسه مفصلی لگنه فکر کنم .اگر التهاب داشته بورسیته .معمولا پاهاتو وقتی میاری به سمت داخل درد وسوزشت بیشتر میشه بورسیته

از درد لگن و ران کلافه بودم. به کلینیک ارتوپدی سپنتا مراجعه کرد و پزشکم دکتر حبیب رشادی با دارو و تمرینات خاص، التهاب بورس رو کنترل کرد. بعد چند هفته حس سبکی و راحتی دارم