2777
2789
نمیدونم میترسم نوک بزنن بیست سال بیشتره فنچ بازم ولی جرات نمیکنم دست بزنم  ولی دوست داشتم جرا ...

من انقدر نوک‌زدن عادت کردم😂🤝

در هیچ چیز تعصب نداشته باشید. زنده باد سرزمین پارس.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم ی جفت دارم عاشقشونم دوتاهم بچه دارن🤩

×͜×توفیلم متری 6ونیم قاضی۞ ازنویدمحمدزاده𖨆میپرسه باراول که فرارکردی هم پول داشتی هم آزادبودی چراخلاف رو ول نکــردی؟میگه چشمم 𖠂هنوزسیرنشده بود،سیری چشم𖠂 ㋡خیلی مهمه✔ توزندگی෴ دنبال آدمایဗီူဗီူ سیرباشید𓀟𖢅،سیرازجنس 𓀠مخالف♂️♀️،𓀤سیرازخوشیای موقت،𓀡سیرازپول آدم گشنه⚇ فقط به روحتون آسیب☠︎︎✘☄︎ میزنه💯☑✔

خیلی نازه

منم داشتم فروختم

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
خیلی نازه غذاش چیه به غیر از ارزن و کتان  چرا بعضی عروسا تخم مرغ نمیخورن ؟ چی بشون بدیم راحت ...

عه‌ مگه میشه تخم مرغ نخورن برای ما همشون خوش خوراکن🥲تخمه هم میخورن با خیار

در هیچ چیز تعصب نداشته باشید. زنده باد سرزمین پارس.

عه‌ مگه میشه تخم مرغ نخورن برای ما همشون خوش خوراکن🥲تخمه هم میخورن با خیار

اصلا نمیخوره سه ماه و نیمشه فقط دو سه تا دونه برنج میخوره و اندازه یه نخود سیب میخوره و کلا ارزن و کتان ، سر صدا هم نمیکنه کلا ساکته فقط باهاش حرف میزنیم احساس میکنم یه کلمه بدو رو یاد گرفته

منم ی جفت دارم عاشقشونم دوتاهم بچه دارن🤩

سلام عزیزم 

دوتا عروس دارم که تازه ۴ تا  تخم گذاشتن ،امروز متوجه شدم که مقعد عروس ماده شدیداً ورم کرده 

چی کار کنم ؟

واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنید 🙏