2777
2789
عنوان

سقط

| مشاهده متن کامل بحث + 580 بازدید | 70 پست
میدونی پدر ادم در میاد دو تا بچه پشت همو بزرگ کنه

نه وقتی دوتا بچه پشت هم باشن اولش سخته ولی وقتی بزرگ تر بشن همبازی و سرگرم میشن چون همو بیشتر درک میکنن و اتفاقا وقت کمتری از والدین میگیره. 

واقعا راضی ای از ایتکه پسر نداری؟؟؟اطرافیان با تمسخر بهت حرف نمبزنن نمیگن کاش پسر داشتی .یا حسرت پسر ...

خدایی جدی داری میزنی این حرفو

ارزو دارن  اطرافیانم که دختر داشته باشن همش میگن خوشبحالت دختر همدم مادر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم یکی از اقوام ما با فاصله سه ماه بعد از زایمان اولش باردار شد و خیلی ناراحت بود ، اما الان که دوتا دختراش بزرگ شدن خیلی خوشحاله، میگه همش خدا رو شکر می کنم دو تا دختر دارم، چی بهتر از این؟😍😍

میدونی بی خواهری چقد سخته😔😔😔، من هم خودم کشیدم هم دخترم 

الهی به راحتی و به سلامتی بارتو زمین بذاری، می‌دونم بزرگ کردن دو تا بچه شیر به شیر سخته (که خودمم تجربه کردم) ولی وقتی بزرگ شن کیف می کنی ، از شش ماهگی دختر کوچولوت کم کم با هم، هم بازی میشن و لذتشو می بری😊😘، حتما ازشون فیلم و عکس زیاد بگیر و یادگاری نگه دار😍 

برا کار حرامم استخاره نمی گیرن دختر خوب 😉

ناراحت اینکه کاش سقطش کرده بودم بچه داری سخته اونم دو تا پشت هم

و اگه پسر بود اینو نمیگفتی 😑😑😑😑

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

انشا الله به حق جدم به زودی خدا بهت دختر میده مطمعن باش الان دختر خالت سختش نیس دو تا بجه پشت هم؟؟؟ ...

الهی امین مرسی مهربون 

ببین دخترخالم خیلی روحیش عالیه همیشه میگم خوش بحال شوهرش با این زن پیر نمیشه 

ببین تازه زایمان کرده بود ی بچه از ی سینش شیر میخورد اون یکی ازون یکی مگه میشه سخت نباشه با هم‌مریض میشن با هم گشنه میشن با هم گریه میکنن ولی بخدا من فقط لب دخترخالمو بخنده دیدم عشق میکنه با بچه هاش مدام بازی وشوخی میکنه جفتشون با هم کرونا گرفته بودن ی وضع وحشتناکی تو بیمارستانم مدام با بچه هاش شوخی کل کل میکرد با روحیه قوی زندگیشو میچرخونه همه اطرافیانم عاشقشن با اینکه بچه هاش شیطونن همه دلشون میخواد این دختر تو مراسماشون باشه اینم بگم که شوهرش اصلا کمکش نمیکنه تو بچه داری خونه داری خیلی بی ملاحظست ولی بخدا لب بشکایت باز نمیکنه اصلشم همینه مادر سالم وشکرگذار با روحیه قوی اینم دیگران اوایل بهش میگفتن انقد زیبا جواب میداد دیگه کسی که ازش نمیپرسه همه ان عاشق بچه هاشن انقد ناز ومودب وخواستنین این جوجه هاش

تایپینگ پارسالت خوندم از استرس ذخیره تخمدان پایین گریه می کردی الان خداروشکر خدا بهت داده اینطور میگی  خیلی جنسیت واستون مهمه برید ای وی اف من چند ماهه منتظرم خدا نمیده بد میده به چ کسایی