2777
2789
عنوان

سقط

| مشاهده متن کامل بحث + 580 بازدید | 70 پست
جون دو تا پشت هم اونم دختر همه مسخره میکنن منم پدرم در میاد تا بزرگ شن

نه بابا واست حرف مردم مهمه مگه؟

با سهمیه وارد دانشگاه میشوند،با رشوه مدرک میگیرند،با رانت به موقعیتی میرسند،با رشوه مجوز میگیرند و مردم بیگناه و از همه جا بیخبرند که تاوان این تسلسل معیوب را با جانشان میپردازند🖤🖤#آبادان_تسلیت

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من یه دختر و یه پسر دارم‌.دخترم همش خواهر میخواد..همش میگم کاش دومی دختر بود..بازم ناشکری نمیکنم چون خودمون خواستیم.ولی دوست داشتم دخترم خواهر داشت تنها نمونه.ولی دیگه واقعا نمیتونم از نظر مالی برسم بهشون

خدایا شکرت🌹🌹🌹
من حاضرم شش تا دختر داشته باشم ولي یکیشم ندارم خدا نمیده😔 دختر خالم دوتا دختر شیر به شیر عین شما د ...

انشا الله به حق جدم به زودی خدا بهت دختر میده مطمعن باش

الان دختر خالت سختش نیس دو تا بجه پشت هم؟؟؟تونست کنار بیاد اذیت نشد؟

برا سلامتی نی نیم لطفا صلوات بفرستید❤️❤️خدا جونم مرسی نا امیدم نکردی❤️
من یه دختر و یه پسر دارم‌.دخترم همش خواهر میخواد..همش میگم کاش دومی دختر بود..بازم ناشکری نمیکنم چون ...

به نظرم اگه فقط از نظر مالیه بسپار به خدا. خیلیا بودن با اومدن همین بچه کلی برکت داشته زندگیشون. خونه دار شدن و... حتی توی اقوام

تو امضات از خدا سلامتی بچتو خواستی بعد الان میگی کاش سقط میکردم؟؟؟؟؟😞😭😭😭  دختر رحمته دختر ...

دختر خوبه اما دو تا پشت هم .خیلی خسته کنندس خیلی ضایس کاش کلا سقط کرده بودم همین یه بجه بود

دختر با خودش برکت میاره گلی، هدیه ی به قشنگی خدا داده بهت، ناراحت چی هستی؟ 

ناراحت اینکه کاش سقطش کرده بودم بچه داری سخته اونم دو تا پشت هم

جون دو تا پشت هم اونم دختر همه مسخره میکنن منم پدرم در میاد تا بزرگ شن

چرا باید به خاطر چنین چیزی مسخره کنن!  واقعا سطح تفکرشون پایینه. زندگی خودتو به خاطر تفکر اشتباه دیگران خراب نکن. اعتماد به نفس داشته باش.

دختر خوبه اما دو تا پشت هم .خیلی خسته کنندس خیلی ضایس کاش کلا سقط کرده بودم همین یه بجه بود

نگو تو رو خدا نگو خبر نداری چقدر برا بچه دار شدن دارم خون گریه میکنم ولی خدا بهم نمیده😔 

اتفاقا خیلی هم خوبه بچه های همجنس با هم بازی میکنن و هم بازی هم هستن فک کن دو تا دخترات با هم دیگه خاله بازی میکنن و میشن مامان عروسکاشون  و تو از دیدنشون کیف میکنی😍

تیکر ارزوی دختر دارشدنم 😍 یه دختر مو فرفری😍
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز