2777
2789
عنوان

حاضری از یه پسر خواستگاری کنی؟😂

288 بازدید | 37 پست

نظر خودم^_^

اره البته اگه عشقمون دو طرفه باشه 🤭

اگه یه طرفه بود عمرا همچین کاری کنم😂

خب نظر شما چیه؟

کاش می شد تمامِ آدم های غمگین و تنهایِ جهان را در آغوش کشید، برایشان چای ریخت، کنارشان نشست و با چند کلامِ ساده، به لحظاتشان رنگِ آرامش پاشید و حالشان را خوب کرد!کاش می شد این را قاطعانه و آرام در گوشِ تمامِ آدم ها گفت؛که غم و اندوه، رفتنی است و روزهایِ خوب در راه اند،که حالِ همه مان خوب خواهد شد    #دختر_پاییزی🍁

من نگام نمیندازم بشون

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه باریش باشه، یس

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
عمرن

اااا چرا خب

کاش می شد تمامِ آدم های غمگین و تنهایِ جهان را در آغوش کشید، برایشان چای ریخت، کنارشان نشست و با چند کلامِ ساده، به لحظاتشان رنگِ آرامش پاشید و حالشان را خوب کرد!کاش می شد این را قاطعانه و آرام در گوشِ تمامِ آدم ها گفت؛که غم و اندوه، رفتنی است و روزهایِ خوب در راه اند،که حالِ همه مان خوب خواهد شد    #دختر_پاییزی🍁

نه.خاستگاری نه ولی شاید پیش قدم بشم برای ابراز علاقه

ش‍‌اي‍‌د ت‍‌و زن‍‌دگي‍‌ت م‍‌يلي‍‌ون‌ه‍‌ا آدم ب‍‌ب‍‌ي‍نى،ام‍‌ا ف‍‌ق‍‌ط ي‍‌كى از اون‍‌ا م‍‌يت‍‌ونہ‌ ق‍‌لبت‍‌و ب‍‌لرزونہ‌:)
اگه باریش باشه، یس

چشم شوهرت روشن😐

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
اااا چرا خب

ی جوریه

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
اگه باریش باشه، یس

😂😂

اگه باریش باشه، یس

منم اگه بوراک باشه با کله..😂

ش‍‌اي‍‌د ت‍‌و زن‍‌دگي‍‌ت م‍‌يلي‍‌ون‌ه‍‌ا آدم ب‍‌ب‍‌ي‍نى،ام‍‌ا ف‍‌ق‍‌ط ي‍‌كى از اون‍‌ا م‍‌يت‍‌ونہ‌ ق‍‌لبت‍‌و ب‍‌لرزونہ‌:)
2790
2778
2791
2779
2792